2777
2789

خواستم ببرم پیش یک ثبت نامش کنم مدیره گفت گوینده رادیو اینجا کلاس داره تو مهدمون. بیار بنویسش . خوبه واقعا؟ 

سر کلاس به یه بچه ۴ ساله چی میگن از فن بیان؟ اصلا میفهمه چیزی؟؟؟؟ یا همش هوش و حواسشون به بازیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن پسر دختر عموم ترسیده بود زبونش بند اومده بود ب خاطر همون نمیتونست واضح حرف بزنه 

اونم ۴ سالش بود 

برد کلاس فن بیان  الان خیلی خوب حرف میزنه 

بش کتاب میدن نقاشیه میگ ک مادرشون هرو باهاشون تمرین کنه 

مثلا یه چرخ خیاطیه ،  بگو چرخ خیاطی بگه تا زبونش کار کنه.

ن پسر دختر عموم ترسیده بود زبونش بند اومده بود ب خاطر همون نمیتونست واضح حرف بزنه  اونم ۴ سالش ...

منم بچم بعصی کلمات رو صحیح ادا نمیکنه اما اونقدری نیست که منظورش رو نفهمن. پس یعنی خوبه؟ ۶ جلسه است کلا ۸۰۰

۴ سال میتونه حرف بزنه  اگررر کامل نمیتونه حرف بزنه  همچیو مخفف میکنه  ببرش

حرف میزنه. حرفاشم همه میفهمن به ندرت بعصی کلماتش رو کسی نمیفهمه. ولی مثلا ر رو ل میگه . یا پت و مت رو میگه پت و مک یه همچین غلطایی. 

بعد بجای فن بیان ببرمش گفتار درمانی بهتر نیست؟

حرف میزنه. حرفاشم همه میفهمن به ندرت بعصی کلماتش رو کسی نمیفهمه. ولی مثلا ر رو ل میگه . یا پت و مت ر ...

فن بیان ک برای سن ما خوبه ک همچیو میفهمیم 

ولی ما مثلا نمیدونیم چی بگیم در هر موقعیتی، صدامونو چیجوری کنیم ، از خجالت کشیدن تو حرف زدنمون کمتر شه .‌. .

میریم فن بیان 

ولی برای بچه ها اره گفتار درمانی خوبه