2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند وقته عروسی کردی؟

دوسال..

از اول بچه میخواستم

میدونم الان میگی چیزی نیست ولی وقتی بدونی کلی مشکل داری هم خودت هم همسرت و طبیعی هم باردار نمیشی دیگه فرقی نداره دوساله یا ده ساله مهم اینه نمیشه که نمیشه...

دوسال.. از اول بچه میخواستم میدونم الان میگی چیزی نیست ولی وقتی بدونی کلی مشکل داری هم خودت هم همس ...

خدا بخاد بشه میشه .. 

به همین راحتی 

ان شالله بزودی حامله میشی

یاشاسین آذربایجان   
چند ساله منتظری؟؟؟؟

یک سال و نیم تقریبا

ولی چون هم خودم هم همسرم مشکل زیاد داریم و طبیعی باردار نمیشم دیگه امیدی برام نمونده

قراره هفته بعد مراحل آی وی افم شروع بشه ولی اصلا امیدی ندارم از بس امیدم ناامید شده و دعاهام بدون جواب

خدا بخاد بشه میشه ..  به همین راحتی  ان شالله بزودی حامله میشی

مرسی عزیزم بله خدا بخواد میشه ولی خدا خیلی وقتی منو رها کرده...

قراره این ماه برم برای آی وی اف خودم امیدی ندارم ولی دعا کن

یک سال و نیم تقریبا ولی چون هم خودم هم همسرم مشکل زیاد داریم و طبیعی باردار نمیشم دیگه امیدی برام ن ...

منم خیلی برای فرزند دوم تلاش کردم.

ماه پیش دارو گرفتم برای ivf, اما فولیکول مناسب نداشتم و نشد پانچکر بشم.

دکتر گفت برم واسه تخمک اهدائی 

خیلی حالم گرفته س.....

خودم تک فرزندم اصلا دلم نمیخاد پسرم مثل خودم تنها بمونه 

یک سال و نیم تقریبا ولی چون هم خودم هم همسرم مشکل زیاد داریم و طبیعی باردار نمیشم دیگه امیدی برام ن ...

من برای مشکلم که هیچ جوره حل نمیشد پول دادم به یه بنده خدایی .. یه ختم قران سه روزه برام گزاشت جواب گرفتم .. 

پس خدا بخاد میشه .. نگران نباش

یاشاسین آذربایجان   
مرسی عزیزم بله خدا بخواد میشه ولی خدا خیلی وقتی منو رها کرده... قراره این ماه برم برای آی وی اف خود ...

نه اینجوری نگو خدا قهرش میگیره ..

درست میشه دیر و زود داره سوختو سوز نداره

یاشاسین آذربایجان   
منم خیلی برای فرزند دوم تلاش کردم. ماه پیش دارو گرفتم برای ivf, اما فولیکول مناسب نداشتم و نشد پانچ ...

انشالله بزودی باردار بشی عزیزم اونم طبیعی

وقتی یکبار شده انشالله بازم میشه

خداروشکر شما یدونه داری خدا حفظش کنه برات

من همش میگم خدایا اصلا فقط یدونه بده فقط بده 😔

آرزومه بی بی چک مثبت ببینم آزمایشم بلاخره مثبت شده

شاید خنده دار باشه ولی آرزومه ویار داشته باشم صدای قلب بچه ام رو بشنوم... تکون خوردن هاشو حس کنم و....