2777
2789

خانوما من دخترم دوسال و سه ماهشه تقریبا هر کلمه ایی رو میگیم تکرار میکنه امروز برخورد کردم یه کلمه رو زیاد تکرار میکنه مثلا مامان یا مدام یچیزی نشون میده هی تکرار میکنه 

یا مثلا گربه میبینه مدام میگه هاپو هرچی میگم اره دیدم مامان باز مدام تکرار میکنه هاپو

سرچ کردم گوگل چرت پرت نوشته خیلی ترسیدم خانوما توروخدا ب نظرتون عادیه طبیعیه بچه شما هم اینجوری بود😭😭😭؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه توقعاتی داری

طفلک خیلی هم باهوشه تو ی سالگی ماشالله حرف میزنه

هنوزکو چیکه و تلاش برا یادگیری داره

چرا الکی استرس میکنی

بچه هنوز یه سالس

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
چه توقعاتی داری طفلک خیلی هم باهوشه تو ی سالگی ماشالله حرف میزنه هنوزکو چیکه و تلاش برا یادگیری دا ...

درسته همسناش اصلا نمیتونن کلمه بگن

ولی واقعا استرس شدید گرفتم اخه مدام تکرار مبکنه

درسته همسناش اصلا نمیتونن کلمه بگن ولی واقعا استرس شدید گرفتم اخه مدام تکرار مبکنه

خوب تکرار کنه بچه است

با بچه ها بیشتر معاشرت کنه خیلی زودتر یاد میگیره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون