2777
2789
عنوان

خبلی خره

71 بازدید | 12 پست

خانما منو شوهرم خیلی با هم دعوا داریم هر حرفی میخواد میزنه حتی موقع ... بعضی حرفای زشت از دهنش درمیره (اسامی اشخاص دیگه)  بیشتر اگه کاریو بخواد انجام بدم میگه اینکارو بکن وگرنه کتکت میزنم مستقیم همینو میگه منتظر نمیمونه بگم انجام میدم یا ن قهر کنم میاد بغلم میکنه ماچم میکنه میگه دوست دارم بعضی وقتا جوابشو نمیدم میاد اذیتم میکنه میخنده جوابشو بدم گاهیم پره فحش و حرفم میکنه تا ج بدم ندم کتک میخورم چند باریه باباش بش میگه برگردی عقب ازدواج میکنی میگه ن پشیمونم امشبم همین حرفو زد ک منم خیلی ناراحت شدم و ب جای اینکه از دلم دربیاره من یکم بحث کردم اول فحش خانوادمو داد گرف دستامو پیچوند و یکی خوابوند تو گوشم منم بش گفتم کاریم دیگه نداشته باش لباساتو میشورم اماده میکنم غذا هم برات میزارم اماده ولی کاری بم نداشته باش اخه ی وقتایی ک دعوا میکنه اون بیشتر شروع کننده دعوا و بی احترامیه و من مخالف بی احترامی کردنم و زود ب خود میگیرم  میاد در صورتیکه راضی نیستم کارشو انجام میده بزور و باز برمیگردع ب اخلاق گندش البته بگو ک خوبیاشم زیاده ولی هر روز دعوا میکنه و دنبال بحثه نمیدونم چکارش کنم

غلط میکنه که دست روت بلند میکنه

مگه شهر هرته؟! 

مرتیکه را ازش انتقام بگیر. نزار دست روت بلند کنه. قهر کن برو بیرون از اون خونه 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما یا با یه مشاور تلفنی تماس بگیر یا حضوری برو و این هارو بهش بگو حتما حتما  با این چی ...

اصلا نداره ولی من نمیدونم چکار کنم خانواده درست حسابیم ندارم

غلط میکنه که دست روت بلند میکنه مگه شهر هرته؟!  مرتیکه را ازش انتقام بگیر. نزار دست روت بلند ...

کجا برم عزیزم خانواده م خیلی بهم ریخته بوه طلاقم ک بابام از بچگی پشتمونو نگرفته با اینکه فامیله .... و مامانم ک داماد دوسته و این ب کنار آجی بزرگم مشکل داره با همسرش خونه مامانمه من نمیخوام اضاف اون شم تو این اوضاع

گفتم که گلم صد در صد تا شرایطتت بدتر نشده برو مشاور خانواده 

نمیره این  منو هم نمیبره تازه باباش از این خاله زنکاس ک واسه هرچی حرف درمیاره نمیتونم اینکارو کنم

کجا برم عزیزم خانواده م خیلی بهم ریخته بوه طلاقم ک بابام از بچگی پشتمونو نگرفته با اینکه فامیله .... ...

عزیز دلم

درکت میکنم

خب پس حتما برو مشاوره. مشاوره خیلی میتونه کمک کنه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نمیره این  منو هم نمیبره تازه باباش از این خاله زنکاس ک واسه هرچی حرف درمیاره نمیتونم اینکارو ک ...

خب نزار اون مرتیکه بفهمه

به اون چه ربطی داره

خب نزار اون مرتیکه بفهمه به اون چه ربطی داره

ما عربا ی حرکت بدی ک داریم اینه ک پسرا اوایل ازدواج تا خودشونو جم کنن خونه اقاشونن منم الان سال دومه ازدواجمه و با پدر شوهر مادرشوهر و... حتی جاریمم بامونه زندگی میکنیم تسلط کامل دارن رومون با اینکه من زیاد رو نمیدم سرشونو کنن تو زندگیمون این خر هم بش میگم بیا رهن کنیم قبول نمیکنه خره خرررر

ما عربا ی حرکت بدی ک داریم اینه ک پسرا اوایل ازدواج تا خودشونو جم کنن خونه اقاشونن منم الان سال دومه ...

گلم میفهمم چی میگی

خدا الهی خودش کمکت کنه

شرایطت سخته

پس یه کاری نکن اون روی سگش بالا بیاد 😔

الهی ریشه ظلم کنده بشه

نمیشه به بابای بیشرفش بگی پسرت دست بزن داره؟ 

گلم میفهمم چی میگی خدا الهی خودش کمکت کنه شرایطت سخته پس یه کاری نکن اون روی سگش بالا بیاد 😔 ال ...

همیشه رو سگه هست بخاطر همه چی گاهی خوبه بیشترم بده...

یبار یکی خوابوند تو گوشم گفتم بسه دیگه میرم ب بابات میگم اقا چشت روز بد نبینه رفتم گفتم اینقد خوشحال شد ک نگو میخندید ب سخره گرفته بود اینقد پشیمون شدم ک گفتم بش ک نگو کلا خوشحال میشه اگه دعوا کنیم من دوس داریم اینقد خوب باشیم کونشون بیشتر بسوزه ولی همراهی نمیکنه