سلام دوستان شبتون بخیر دوستان من ۳ روزه زایمان کردم سینه هام شیرش خیلی کمه نی نی هم انقد خورده زخم شده خیلی درد میکنه نمیتونم بیش تر از ۵ ۶ دیقه شیرش بدم توروخدا یه راه حلی بزارین جلوم
نگران نباش کم کم شیرت زیاد میشه و همه اوایل اون دردودارن باید تحمل کنی
از تعداد دفع نی نی هم متوجه میشی شیرت زیاده یا کم
قطره شیر افزا از داروخونه بگیر بخور و دلستر
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سینه هات رو مرتب چرب کن از شیر خودتم بزن سر سینت برا زخمش
برای شیرت صبور باش چیزای مقوی بخور مثل کاچی ماهیچه تخم مرغ و روغن حیوانی شیر و سوپ و مغزیجات
قرص شیر افزا و پودر شیر افزار هم بگیر بخور
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
هر چی بیشتر شیر بدی برای رحمتم بهتره دیدی وقتی شیر میخوره چه دلپیچه ای میگیری
اگر زخم شد پماد شقاق بگیر بزن
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍