2777
2789
عنوان

توروخدا خانما بیایین کارم واجبه

60 بازدید | 12 پست

سلام  دوستان شبتون بخیر دوستان من ۳ روزه زایمان کردم سینه هام شیرش خیلی کمه نی نی هم انقد خورده زخم شده خیلی درد میکنه نمیتونم بیش تر از ۵ ۶ دیقه شیرش بدم توروخدا یه راه حلی بزارین جلوم

مبارک باشه

نگران نباش کم کم شیرت زیاد میشه و همه اوایل اون دردو‌دارن باید تحمل کنی

از تعداد دفع نی نی هم متوجه میشی شیرت زیاده یا کم

قطره شیر افزا از داروخونه بگیر بخور و دلستر

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سینه هات رو مرتب چرب کن از شیر خودتم بزن سر سینت برا زخمش

برای شیرت صبور باش چیزای مقوی بخور مثل کاچی ماهیچه تخم مرغ و روغن حیوانی شیر و سوپ و مغزیجات

قرص شیر افزا و پودر شیر افزار هم بگیر بخور

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

دوش بگیر تا شیرت بیاد زیر آب گرم سینه هات ماساژ بده 

پماد شقاش سینه واسه زخمات بگیر 

از شیرت بمال روی زخم ها بچه مک بزنه بهتره زخمای خوب میشن مبادا به خاطر زخم بهش شیر ندیا

قرص شیرافزار لاکتاوال خیلی خوبه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
مبارک باشه نگران نباش کم کم شیرت زیاد میشه و همه اوایل اون دردو‌دارن باید تحمل کنی از تعداد دفع نی ...

ینی چقد زمان میبره تا خوب شه؟؟جونم دراومده دیگه😥😥

ینی چقد زمان میبره تا خوب شه؟؟جونم دراومده دیگه😥😥

درد داره میدونم عزیزم ولی زود خوب میشه

هر چی بیشتر شیر بدی برای رحمتم بهتره دیدی وقتی شیر میخوره چه دلپیچه ای میگیری

اگر زخم شد پماد شقاق بگیر بزن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍