2777
2789

سلام

ی چیزی بهم میگید؟ فرقی نداره، هرچی بگید، تا وقتی جمله تون بار منفی نداشته باشه، حالمو بهتر میکنه

خب راستش نمیدونم چی بگم

ی دوست خیلی عزیزی(پسر نیست)، بهم دروغ گفته

تقریبا هر ی مدت یبار توی ی روزی خاصی از هفته، ازش میپرسم اگه فلان جا میخوای بری منم میام، بیا باهم بریم، منم کار دارم اونجا و کمکت میکنم وسالیلاتو بیاری

همیشه هم یا دیر جواب میده یا ی جوری میپیچونه

امروز گفت نمیرم، ولی فهمیدم بعد از اینکه من تنهایی رفتم رفته بود

چند دفعه دیگه هم اینجوری شده بود، گفته بود نمیرم

خب میگفتی تنها میری ک من ناراحت نمیشدم، دروغ چرا میگی؟

احساس میکنم ازم خوشش نمیاد، نمیخواد خیلی بهش نزدیک شم، ولی وقتی پیششم باعث میشه احساس تنهایی نکنم😅

کلا خیلی پیامک نمیدم، ولی تاحالا هیچوقت پیامکام جواب نداده(خونمون نزدیک همه معمولا حضوری صحبت میکنیم)

امروز که فهمیدم خودش رفته و بهم الکی گفته، خیلی دلم گرفت

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با هرکی مثل خودش از این به بعد تو دیگه نه پیام بده نه زنگ بزن جات بودم کلا ارتباط رو قطع میکرد ...

ن حقیقتا قطع ارتباط رو کلا قبول ندارم

بعضی وقتا آدما از رفتارشون آگاه نیستن و باید یه تلنگر بهشون زد

نمیدونم، شایدم اینا همش توجیهه و من از قطع ارتباط میترسم

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
بهتره به نظرم به خودت احترام بزاری و تموم کنی چنین ماجرایی رو اول با خودت وقت بگذرون و با خودت خوش ...

کاش بتونم

یخورده سخته

شخصیت من جوریه که خیلی ب آدما وابسته ام🥲

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ، ای هیچ،  برای هیچ ،بر هیچ مپیچ، دانی که از آدمی، چه ماند پ ...

قشنگ بود ممنونم♥️🌹

کاش بتونم یخورده سخته شخصیت من جوریه که خیلی ب آدما وابسته ام🥲

خب وقتشه خودتو تغییر بدی

بله سخته ولی اگه تمرین و تکرار کنی چیزای مختلف رو امتحان کنی بالاخره یه نتیجه ای میگیره حداقل یکمی از این وضع راحت میشی، آسودگی برات میاد

خالی تر از یک بیشه

ن حقیقتا قطع ارتباط رو کلا قبول ندارم بعضی وقتا آدما از رفتارشون آگاه نیستن و باید یه تلنگر بهشون ز ...

نمیدونم هر کی یه نظری داره اره نمیشه واسه یه بار یه اتفاق افتاده  قطع ارتباط کرد ولی مثلا من خودمم از دوستام چیزایی میبینم اوایل نه ولی کم کم که جمع میشه رو هم میبینم یه سریا باید بزاری کنار، شاید شخصیت وابسته ای داری اگر همیشه این جور چیزا ازش میبینی بزاری کنار بهتره 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛