2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باطب سنتی یبوستت رودرمان کن خوب میشی 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
شقاق شما در چه حد بود؟ 

من توی مجردیام یه تایمه ۶_۷ماهه درگیر بودم،دو سه بار رفتم دکتر پماد آنتی هموروئید دادن که قارچ شد و بیچاره شدم

باز دارو دادن قارچ اوکی شد.اون آخرا دیگه نشستن برام سخت شده بود.زن داداشم ام جی گرف برام.هم بی حس میکرد هم با همون جعبه ی اول خوب شدم!

ام جي قطره هم داره خيلي بوي تندي داره 

يعني راه بري يه رد بوي داره

ولي خيلي ها ازش راضي هستن و نتيجه گرفتن

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
ام جي قطره هم داره خيلي بوي تندي داره  يعني راه بري يه رد بوي داره ولي خيلي ها ازش راضي هستن ...

عزیزم من پماد ام جی خریدم وای نحوه استفادشو نمیدونم چطوربه؟ 

عزیزم من ام جی خریدم ولی نحوه استفادشو بلد نیستم کمکم میکنی؟ 

کارتونشو باز کنی توش ننوشته؟

یک اپلیکاتور داره که مثه سرنگه،اون قسمت قلمیشو جدا میکنی،پمادو باز میکنی،مخزن سرنگو وصل میکنی به سر پماد(پیچ میخوره بسته میشه)مادو فشار میدی مخزن سرنگت پر شه.پر که شد جداش میکنی اون قسمت قلمی رو دوباره به سرنگ وصل میکنی.سر سرنگو تا اونجاییکه سوراخای خروجیش داخل قرار بگیره میبری داخل مقعد،سرنگو خالی میکنی و خارج میکنی

چندتا اپلیکاتور داره که یکبار مصرفه

کارتونشو باز کنی توش ننوشته؟ یک اپلیکاتور داره که مثه سرنگه،اون قسمت قلمیشو جدا میکنی،پمادو باز میک ...

سوراخای خروجی سرنگ فقط یکبه اونم نوک سرنگه و از بغل نیست