2777
2789

من چند وقت پیش خونه ی مادر بزرگم که رفته بودم واسه همسایه شون نذری بردم، بعد ایشون منو دیده بود حالا امروز خاله ام زنگ زد گفت گفته نوه تون ( منو) واسه پسر کوچیکم میخوام حالا من تازه ۱۸ سالم شده پسر ایشون ۳۲ سالشه😐 خاله ام گفت من بهش گفتم اول اینکه این دختر کم سنه و فعلا سن ازدواجش نیست بعدم شما باید واسه پسرتون  دنبال یه دختر هم سن و سال خودش باشید این خانم گفته بود نه کم سن میخوام اون طور که خودم دوست دارم بارش بیارم😐 حالا این قضیه رو که خاله ام کلا منتفی کرد ولی واقعا این چه طرز فکریه یه سریا دارن؟ فاصله سنی زیاد اگه هردو کاملا بالغ باشن ( مثلا ۲۶ و ۳۹) اوکیه ولی واقعا واسه این سن به نظر من اصلا مناسب نیست. البته جسارت نباشه خدمت کسایی که توی این سن و سال با فاصله سنی زیاد ازدواج کردن انشالله خوشبخت باشید ولی من واقعا به نظرم خوب نیست . نظر شما چیه؟

کاربری دست دونفر:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين قضيه ي اختلاف سن كه دختر كوچيكتر باشه برميگرده به سيستم مرد سالاري حاكم تو افكار و فرهنگ ما ، از قديم ميگفتن دختر كم سن ميگيريم كه قابل كنترل باشه و خودمون تربيتش كنيم، بعد هم ميگن مرد عقلش ديرتر ميرسه !!! اولا سن ازدواج از ٢٥ به بعد بايد باشه حه دختر و چه پسر ، و وقتي هر ذو يكم تجربه اجتماعي پيدا كردن و شخصيت ثبات پبذا كرد ديگه همسن هم باشن مشكلي نيست ، عقل و شعور و اينا دخترو پسر نداره هم به خانواده برميگرده هم تربيت و هم ژنتيك ! مرد ٦٠ ساله نميفهمه زن ٦٠ ساله هم داريم هنوز نميفهمه! منتها چون مردا تو فزهنگ ما برتري دارن مرد ٤٠ ساله هم خودشو محق ميدونه به جاي خانم همسن خودش بياد بره دختر ٢٥-٢٦ ساله بگيره ( اون فاصله هم كه شما گفتين هم جالب نيس امرد ٣٩ ساله بايد زن در بازه ي سني ٣٥-٤٢ بگيره )، منتها تاريخ مصرف داره تو كشور ما ! زن بزركتر باشه بد ميدونن دو حاليكه انفاقا ازدواج هاي پايدارتريه اونجور كه من چند نمونه اش رو ديدم و شنيدم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹