2777
2789
عنوان

نقاشی کشیدم اینبار قشنگترینه😍🌙🥰 بنگرید از دست ندید❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 282 پست
چشم‌ چشم 🤕🤕دعوام نکن دیگه 😁😁

آفلین 😜😁😅

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

وایسا آخر صف🙇‍♀️🙇‍♀️😛😅😅

اصلا برو تاپیک اخرم عکس ببین خوش اخلاق بشی‌ منو دعوا نکنی 🤪🤪

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگل سیو کردم 

برا منم بکش🙁

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

عزیزم میتونی نقاشی چهره هم بکشی؟ بعد هزینه ش چجوریه؟ ارسالش چی؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من قهرم واقعا بلو

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن
اصلا برو تاپیک اخرم عکس ببین خوش اخلاق بشی‌ منو دعوا نکنی 🤪🤪

بزار برم نگاه کنم😅

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

مرسی☺️

واااااوووووو عااااالی افرین 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
🥲🥹🩷مرسییی کلی میترسیدم خوشت نیاد  😍😍😍😍امیدوارم حالت بهتر از همه بشه  💖💖💖💖

چرا خوشم نیاد آخه نقاشی به این قشنگی🤍

امروز کلی اعصابم خورد بود از آدما از کارای خودم ولی واقعا نقاشیت حالمو خوب کرد🥲 و انگار خودم کنارت بودم و گفتم چیارو بکشی از اونجایی که عاشق ماهم🌙

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من