2777
2789

دوستان نی نی سایت سلام من ۲۷ سالمه شوهرم ۴۱ سالشه نزدیک ۱۱ ماهه ازدواج کردم .اونم مدرن خودم  انتخاب کردم شوهرم بدون سابقه ازدواج . الان عقدم قرار بود بعد ماه رمضان عروسیم باشه ک دعوا کردیم و کنسل شد ‌ الان شوهرم باهام صحبت نمی کنه و نمیاد عروسی رو بگیره ولی برام پول واریز می کنه . یهویی واریز می کنه.  من بیکار دارم دیوونه میشم کار خوب پیدا نمی کنم .پولی هم ندارم در اون حد چیزی یاد بگیرم ‌ نمی دونم شوهرم کی میاد عروسیمو بگیره میگ من ندارم عروسی چیه . بی حوصلست  درونگرا؛ خسیس  شبیه جوونا نیست.   من بهش خیانت کردم  میرم دنبال پسرا ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم . دلم میخواد با جنس مخالف صحبت کنم و سرم گرم بشه. چون شوهرم اصلا بهم توجهی نداره نه زنگ نه پیام نه حالم رو میپرسه  بی حوصلست  .احساس می کنم مجردم .خیلی تنهام  دوستم ندارم  همشون متاهلن بچه دارن ‌کسیو ندارم .  به دوستم گفتم اگر دوست پسر داری ماشین داره بگو منم بیام   دلم میخواد با پسری صحبت کنم شدیدا . لطفا گزارش نزنید اگر خواستین بزنین صبر کنین دوستان راهنماییم کنن . واقعا دارم کلافه میشم ‌جهازم تو خونشه ‌نمیاد عروسی بگیره. حتی بهش گفتم برو دادخواست طلاق بده .ولی نمیره میگ بزار راحت زندگی کنیم اذیت نکن.  ‌منم حال احوالم نوسانیه  احساس می کنم روحیم ب شوهرم نمیاد 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اختلاف سنیتون کم نیست

طبیعیه خیلی بهم نخورید

بنظرم اگر می‌بینید بهم نمی‌خورید الان جدا بشید بهتره

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بهش بگو من ۲۷ سالمه

چقدر دیگه صبر کنم تو توجه کنی عقد هستیم زن و شوهر یم چرا عروسیو نمی‌گیری تموم شه من حوصله ندارم اینجوری یا بیا بریم سر خونه زندگیمون یا من طلاقمو میگیرم 

عزیزم لطفا خیانت نکنید اما شرلیط حاضر رو هم ادامه ندید بیشتر اسیب میبینید، با بزرگتری در میون بزارید تا جدی این موضوع حل بشه و اگر اقا تعیین تکلیف نمیکنن زندگیتونو بدونید ازدواج و مسیولیت براشون معنی نداره یا دلشون نمیخاد زیر بار مسیولیت برن پس با مشورت از مشاور خبره خودتون برلی زندگیتون تصمیم قطعی بگیرید منتظر نمونید طرفتون پا پیش بزاره، این نظر من بود

اصلا قضاوتت نمیکنم عزیزم ولی سعی کن یه جوری سرگرم شی که خیانت نکنی چون تنوع طلب میشی و بعدا عروسی کنی هم نمیتونی به یکی متعهد بشی

سعی کن بری مشاور،من اگر میدونستم مشکلاتمو مشاور حل میکنه قبل از ازدواج میرفتم و راهنمایی میگرفتم نه اینکه پدره زندگیم دربیاد و الان مشاور نجاتم بده 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

این آشی هس که خودت تووی ظرف خودت ریختی،، مثلا مدرن ازدواج کردی و وقت کافی واسه شناخت هم داشتین.. 

بهتره به جای خیانت یا  فکر طلاق.. 

سعی کن سرکاری بری و با کمک مالی، مقدمات جشن رو کمکش کنی،، شاید کمتر ٱسیب روحی ببینی

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌

حتما شخصیتش این مدلیه. شما قبل ازدواج نمیدونستی؟ ولی این ک عروسی نمیگیره، سرده یا هرچی دلیل نمیشد ک بهش خیانت کنی. اگه میدونی نمیتونی بهش وفادار باشی ازش جدا شو بذار اونم زندگیشو بکنه.