2777
2789

منو همسرم نامزدیم.

من دانشگاهم شهر همسرمه.

ایشون شغل آزاد داره

من خوابگاه دارم اما ، تعطیلات  کوتاه و آخر هفته ها و الان که فرجه امتحانات عه، میرم خونه ی همسرم.

با خانواده خودم هم هزارکیلومتر فاصله دارم.

همسرم ۸ صبح میره سر کار..۳عصر برمیگرده تا ۴و نیم...دوباره میره تا ۱۰ و نیم ۱۱ شب  😑😑😑

ما توی این مدت نامزدی نه مسافرتی رفتیم...نه خاطره ی صحرا رفتن و خرید رفتن و کافه رفتن....هیچی نداریم...

فقط خاطراتمون خلاصه میشه به همین اتاقی که من وقتی میام خونه اشون...میمونم اونجا.

عروسیمون مهر امساله...اما من میترسم از این رفتارش

من اینجا نه دوستی دارم..نه فامیلی...حتی شهرشون اینقدر کوچیکه که هیچ امکانات تفریحی نداره.

با مادر همسرم هم زیاد حرفی برا گفتن ندارم(ولی خیلی مهربونه)

نمیدونم چکار کنم....خسته شدم از این همه بی توجهیش به من...

درآمدشونم خیلی خوبع..ولی تا میگم برام وقت بزار...میگه الان وقت پول درآوردن عه...نمیتونم خونه بشینم که☹️☹️

منم از صب تا شب توی یه اتاق ۳در۴ ام...تنها..

دیگه چقدر فیلم ببینم...چقدر کتاب بخونم...خسته ام خسته..

فقط خوشحالم که قراره بعد امتحانام بلیط بگیرم برم شهرخودم🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعاً زمونه پول درآوردنه، ولی زیادیشم‌ وابستگی به مادیاته خب باهاش صحبت کن و قانعش کن که بهش احتیاج داری، اگه قبول نمیکنه و چسبیده به کارش دیگه نامزدت‌ مشخصه وابسته به پوله! 

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

شوهر منو توصیف کردی انگار...

اوایل خیلی سختم بود.

بچهام دنیا اومدن سختتر.دست تنها دوتا وروجک بزرگ کردم....الان دیگه عادت کردم.

یجورایی تعطیلی ها ک خونست دلم میخاد بره سرکار!!😂

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مرد باید کاری باشه  وسه زندگیتون داره تلاش میکنه  من نمیدونم شهرستان کارش چطوره  و ...

خب الان درامدش خیلی خوبه...و نیاز نداریم اونقدر بمونه سرکارش....پس من چی میشم این وسط...ارتباطمون چی میشه...تبدیل شده به یه ربات

کاش شوهر من ۱ درصد شبیه شوهرتو بفکر پول درآوردن بود

نه این حرفت درست نیس...

همه چی به قاعده خوبه...از هرطرف بوم بیوفتی کارت اشتباس...

نه شوهر من خوبه کارش...نه شوهر شما

واقعاً زمونه پول درآوردنه، ولی زیادیشم‌ وابستگی به مادیاته خب باهاش صحبت کن و قانعش کن که بهش احتیاج ...

پول دوست هست...چون زیادی آرمانگرا و بلندپروازه...میگه من اگه میلیارد پول خردم نباشه...از زندگیم و جوونیم استفاده نکردم...از طرفی عاشق تعامل با مردم عه...عاشق کارشه😭😭

باهاشم که حرف میزنم...میگه این دختربازیا بمونه بعد عروسیمون😑😑 ولی من اصلا چشمم آب نمیخوره...به نظرم به همین منوال ادامه میده