پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم یه سوال من تازه رحیم اباد خونه گرفتم چکار میکنین دیگه جونور نیاد خونه و خوراکیا کپک نزنه
چجور جونوری؟ منظورت حشره هست؟
خوراکیا بخاطر رطوبت زود کپک میزنه باید تو یخچال یا فریزر نگه داری
حشره ها هم دوماه یبار کامن بزن دور تا دور خونه رو ...حشره میاد ولی میمیرن خودشون
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
پارتنر ما ۸ شب میاد خونه خسته مونده گرسنه🤣🤣🤣شامشو ک میخوره باید با خاک انداز از رو زمین جمعش کنم راه داشته باشه میگه تو جای من برو دستشویی