2777
2789
عنوان

نودل 😋

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 47 پست
با شیر و پنیر گودا میپزم دقیقا مزه پاستا میشه 🙄

پاستام ندوس😁

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چرا آب نداره من نودل میپزم مثل سوپ میشه

بدون آب بخوای باید بذاری آبش خشک بشه من کاهی آبکی میپزم گاهی اینجوری

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
پاستام ندوس😁

ای بابا😄

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

پاستام ندوس😁

نودل گوجه ای تندش خیلی خوشمزه هست

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
بروكلى چطور درست ميكنى خوشمزه ميشه

اول سیر و قارچ و پیازچه رو تفت میدم بعد بروکلی رو میریزم یکم تفت میدم میزارم با یکم ابجوش ۵ دقیقه بپزن بعد ادویه نودل بعد هم خود نودل و یک لیوان ابجوش؛ بعد ۵ ۶ دقیقه امادهست

بدون آب بخوای باید بذاری آبش خشک بشه من کاهی آبکی میپزم گاهی اینجوری

اعع آخه له میشه واقعا آخه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

چه شکلی درست کردی

توی دیگ کوچیک یه مقدار آب میریزی خودشو میریزی با روغن و ادویه مخصوصش هم میریزی بعد میذاری بپزه

من اینجوری نودل میپزم اگه متنفر هم باشی عاشقش میشی انقدر خوشمزه میشه:

نودل رو با یک اب میزارم نرم شه ولی نرم بشه توش ۴_۵ قاشق‌ اب میمونه اون موقع پودرشو اضافه میکنم + قارچ سرخ شده خیلییی ریز  هم میزنم حواست باشه خمیر نشه تا اینجا هنوز  چند قاشق آب داره  حالا نوبت اضافه کرده پنیر پیتزاس  اما اینجوری:

نودل رو دیگه  دست نمیزنیم پنیر میریزیم روش یکم درشو میزاریم پنیر روش اب بشه نباید هم بزنی. اگه هم بزنی خوب نمیشه 

خلاصه پنیر روش اب شد با چاپستیک داغ داغ میخوری 

خیلییی خوب میشه

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
طعم چیهـــ؟ 

کچاپ تند

من اینجوری نودل میپزم اگه متنفر هم باشی عاشقش میشی انقدر خوشمزه میشه: نودل رو با یک اب میزارم نرم ش ...

دفعه بعد پختم حتما امتحان میکنم👍

کچاپ تنداش نباید قرمز باشن، 

خب قرمزه تو عکس اونجوری افتاده من نودالیت میخرم همیشه