2777
2789
عنوان

کلاهبرداری پیج اینستاگرام

1381 بازدید | 27 پست

سلام دوستان. من از یک پیج اینستاگرام خرید کردم متاسفانه پولم رو‌خورده . کسی بوده که شکایت کرده باشه و پولش برگردانده باشه؟ مبلغش ۷۰۰ تومن ولی خیلی اعصابم خورد شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه برگرده اگه تو حسابش پول باشه و به موقع مسدود شه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

پلیس فتا شکایت کن اینترنتی ام شنیدم میشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بله یکی از اشناها شکایت کرد و پیجه پولو پس داد گفت حوصله دادگاه ندارم 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پلیس فتا شکایت کن اینترنتی ام شنیدم میشه

اینترنتی چطوری شکایت کنم. حوصله دادگاه ندارم. پرسیدم گفتن پلیس فتا باید برم دفتر قضایی و دادگاه. مبلغش هم کمه. به دردسرش نمی ارزه. نمیدونم چیکار کنم 

بله یکی از اشناها شکایت کرد و پیجه پولو پس داد گفت حوصله دادگاه ندارم 

میشه لطفا بگی از چه طریق شکایت کرده. خیلی اعصابم خورد شده. مبلغش زیاد نیست، ولی یکی سر ادمو کلاه بذاره آدمو عصبی میکنه

شکایت کن.پیجش رو ببندم.یا پرونده ش سنگین شده بالاخره هرکس بگه حوصله نداره،پاش توی باقی کلاهبرداری ها ...

خیلی دوست دارم اینکارو کنم ولی دادگاه ها خیلی مزخرفن. جواب آدم رو هم درست نمیدن. حوصلشونو ندارم

میشه لطفا بگی از چه طریق شکایت کرده. خیلی اعصابم خورد شده. مبلغش زیاد نیست، ولی یکی سر ادمو کلاه بذا ...

رفت فتا شکایت کرد 

شماره حساب کارت طرفم ک داشت ، فتا به مالک پیجه زنگ زد و بعد هم حسابشو مسدود کردن 

اون مالک پیج هم پررو بازی درمیاورد 

ولی دیگه شبش گفت حوصله دادگاه ندارم پولتو پس دادم وگرنه فکر نکن ترسیدم 

اشنای ماهم رفتن فتا ک بگن حل شده مشکل ولی فتا گفتن چون طرف پررو بازی دراورده چند روز دیگه هم حسابش مسدود میمونه تا ادب شه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عه چقدر خوب. ممنون که گفتی . مبلغشو میدونی چقدر بود؟

بیعانه داده بود فکر کنم ۳ تومن بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40