بچه ها من طلاق غیابی گرفتم همسرم اعتیاد داشت ...الان رفته کمپ و میگن ادم شده ..بچه ام ۳ سالشه خیلی بمن وابسته اس پدربزرگش و مادربزرگش اومدن بچه رو بزور از من گرفتن پسرم بهشون میگفت من هنوز کوچیکم اما اونا اصلا واسشون مهم نبود فقط میگن بچه نباید پیش مادر باشه و بچه حق پدر هس ...عرب هستیم..کاش طلاق نمیگرفتم میموندم سر بچه ام شوهرم هم ادم بدی نبود اعتیاد دیوونش کرده بود منم خیلی عجله کردم انگار شیطون چشامو کور کرده بود گوشامو کیپ کرده بود ۲۳ سالمه دلم میخواد بمیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی در مورد بچت بمیرم واقعا چرا اینقدر ظالمن دادگاه حق سرپرستی به تو داده؟
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
تا ۷ سالگی که با مادر بعدش فکر نکنم به فردی که معتاد حضانت بچه بدن
ماه من غصه چرا؟ آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱