2777
2789

سلام. یکسری لوازم منزل هست که به طورر مثال 3 قلم از کالاهای جهیزیه رو به صورت توافقی داماد تهیه کنه. میخواستم بپرسم داماد  کالا ها مثل یخچال . تلویزیون و فرش رو برای عروس میخره ؟ به مالکیت عروس میرسه یا درهرصورت برای خودشه ؟ ضمن اینکه در جلسه خواستگاری توافق شد 3 قلم رو داماد تهیه کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظور موقع طلاقه که مردا وسایلی که خانومه هم خریده بهش نمیدن وای به چیزایی که خودشون گرفتن

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

عزیزم از اول زندگی‌ خیلی به این جور چیزا اهمیت نده...مالکیت واسه هر۲تاتونه...عروس یا داماد نداره.

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

دوستان من الان در حال تهییه لیسا جهیزیم هستم که به امضای همسرم برسونم. میخواستم بپرسم اون 3 قلم هم تو لیستم بنویسم یا نه؟ 

دوستان از نظر حقوقی برام مهمه. نمیخوام بنویسم بعدا بهم بگن مال تو نبوده 

هدیه به زن هست

اگه رسمتونه بنویس اسم سه اقلام رو جلوش بنویس هدیه به عروس و بده امضا کنه

ما چنین رسمی نداریم. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دوستان من الان در حال تهییه لیسا جهیزیم هستم که به امضای همسرم برسونم. میخواستم بپرسم اون 3 قلم هم ت ...

من‌نمیتونم بیشتر از این‌کمکت کنم عزیزم ببخشید.

چون‌ماها رسم جهیزینه نداریم و عروس و داماد همگی‌باهم‌میخرن

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد