2777
2789
عنوان

شک کرده شوهرم😔

2453 بازدید | 80 پست

راستش من هیچوقت راجع ب مشکلاتم اینجا تاپیک نزدم امروز گفتم دردودل کنم شاید کسی تونست راهنماییم کنه

شوهرم ب نسبت مرد خوبیه.منم ادمیم سرم ب زندگیمه .ولی تو دعوا حرفی میزنه تا جگرم میسوزه😔😔انگار این حرفا تو دلش هست خود واقعیشو رو میکنه‌

مغازه داره،امروز مشتری اومد،برگشت گف وایستاده ب تو نگا میکنه.گفتم من ندیدم ولی داشت با گوشیش پولو انتقال میداد.

شروع کرد پیش کارگرش بهم حرفای بد زدن ک تو خرابی،تو ازون مرد غریبه،طرفداری میکنی،تو ارایش میکنی میری ول میچرخی،من بهت شک دارم😔😔😔

الان ک دارم مینویسم اشکام میاد.اگ کاری کرده بودم دلم نمیسوخت ازین میسوزم میدونه من یه احمقم ک حتی چیزی برا خودم نمیخوام.میدونه چقد ب زندگیم پایبندم ولی اینارو میگ.وقتی عصبی میشه حرفای خیییلی بد میزنه.مثلا خواهرتو....مادرتو....

هرموقع بحثمون میشه چرت و پرت میگ.

من ارایشم خییییلی کمه اونم چون صورتم صاف نیس مجبورم یکم ارایش کنم.

خودش میدونه اینو.

ولی تو دعوا میگ ارایش میکنی میری بیرون.ب لباس پوشیدنم گیر میده.همش میگ لباست کوتاهه درصورتی ک خودم مراعات میکنم.حتی یبار ب داداشش گفتم اینارو میگ گف دیوونه شده این حرفارو زده.

من میخواستم درس بخونم.شغل خوب داشته باشم.ولی در کنارش نمیتونم.شده یه سنگ جلو پام.ب همه چیزم گیر میده بچه ها خیلب خستم.خیلی دلم گرفته.

یه بچه دارم.وگرن ازش جدا میشدم.از تهمتاش خسته شدم.گفتم اینبار ازت شکایت میکنم میکشمت دادگاه بیای ثابت کنی کجا کج رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهش بگو یا مریضی یا نسبت به خودت مطمین نیستی

که شک داری

بعدشم سرسنگین شو 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
هرموقع بحثمون میشه چرت و پرت میگ. من ارایشم خییییلی کمه اونم چون صورتم صاف نیس مجبورم یکم ارایش کنم ...

خوب کاری میکنی شکایت کن زیادی حرف نزنه. ب خدا مردا از زنهای بدبخت سو استفاده میکنن. داماد دیوس مام به خواهرم هرچی میگفت زنگ میزد ب اون یکی خواهرام اونارم فحش میداد ولی من ریدم بهش شکایت کردیم دیگ زنگ نمیزنه فحش بدع.  

یا من یا هیچکس همون خودم
خب توام مقابله ب مثل کن جدو ابادشو فحش بده اونقد سکوت کردی پررو شدع.. فک میکنی مدال میدن بهت چرا این ...

ن منم بعد ده سال مث خودش یه بددهن بیشعور شدم.ولی چ فایده.درست نشده.

فقط بیرون سعی میکنم چیزی نگم چون یه بی حیاس خفه نمیشه دهنش بسته نمیشه