2777
2789
عنوان

جوابشو بد دادم؟

257 بازدید | 15 پست

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا برقا رفته.از ۸ صبح قطعه.منظورم این بود زودتر بیاد ک بریم بيرون 

واسه همون میگفتم جات خوبه دیگه

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
یه لطفی کن با ایموجی‌جواب نده واقعا حرکت رو مخیه😊

آره دوست منم اینطوریه میخوام خفه اش کنم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ناراحت نشی خواهر گلم ولی انگار نمیدونی بیرون چه خبره گرونیو اینا .الان کی بدش میاد لم بده خونه زیر کولر .یه کم درک کن لطفا عزیزم😘

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
ناراحت نشی خواهر گلم ولی انگار نمیدونی بیرون چه خبره گرونیو اینا .الان کی بدش میاد لم بده خونه زیر ک ...

خدایی وقتی اونجوری گفت خودم خجالت کشیدم

اینجا برقا رفته.از ۸ صبح قطعه.منظورم این بود زودتر بیاد ک بریم بيرون  واسه همون میگفتم جات خوب ...

اگه اینجوریه کلا بد منظورت میرسونی و با تیکه انداختن کارت راه نمیوفته ک هیچ طرفم کدر میکنی نسبت به خودت و اینکه کلمات خیلی بهتر از ایموجی اینجور مواقع کارسازن سعی کن بیشتر استفاده کنی 

بهتره سنجیده تر و پخته تر عمل کنید ک سوتفاهم پیش نیاد🌸

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

خدایی وقتی اونجوری گفت خودم خجالت کشیدم

اشکال نداره عریزم بهشون پیام بده بگو از رو دلتنگی گفتی اون حرفارو وگرنه درکشون میکنی.

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام