2777
2789

من هر کاری میکنم نمیشه ،مخصوصا تو مهمونی خجالت میکشم غذا دهنش میزارم ،اگرم ندم نمیخوره 

چیکار کنم

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ ساله بله خودش میخوره

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

پسر من از دو سالگی خودش خورد غذاشو 

تو شش هفت سالگی هم بعضی وقتا من میدادم عصبانی میشد می‌گفت خودم میخورم 

حتما از اول خودت بهش غذا دادی عادت کرده از اول باید زیرش پارچه پهن میکردی میذاشتی خودش بخوره و پارچه هم نمی‌داشت جایی کثیف بشه

بچه اول همینجوریه بچه اولم و مامانم بدعادت کرد اون پیشش بود میذاشتن دهنش خونمون گاهی خودم دهنش میذاشتم خیلی کم ولی بیشتر وقتا خودش میخورد، دومی ام که ۴.۵ هست خودش از اول میخورد 

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
از اول بهش یاد ندادی الان سختت شده پسر من ۳سالشه و خودش دوست داره بخوره ولی من حوصله ام نمی‌کشه ...

اسمت رو خوندم از بندر   ها شده😑😂❤

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

از اول بهش یاد ندادی الان سختت شده پسر من ۳سالشه و خودش دوست داره بخوره ولی من حوصله ام نمی‌کشه ...

قبلا کوچیکتر بود خودش میخورد یه دفعه دیگه اینجوری شد 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

از اول یعنی سن پایین تر باید میذاشتی خودش غذا بخوره،الانم شما بهش غذا نده خودش هم نخورد عیب نداره یکی دوبار که شما دهنش غذا نذاری گرسنه بشه خودش میشینه میخوره ودیگه عادت میکنه