2777
2789

توی ایام عید دوتا از عمه هام دوتا از دختر عمه هام 

همه ی فامیل رو دعوت کردن شام من و شوهرمم رو دعوت کردن 

این برای هر کدوم یه بهانه ای آورد بخدا انقدر گریه کردم التماس کردم بهش ک بیا بریم آبروم میره نیامد ک نیامد هیچ کدوم رو 

امروز عمه ی شوهرم دعوتمون کرده شام منم میخام نرم به تلافی همون مهمونی ها 

شوهرمم میگه من خودم میرم تو میای بیا نمیای هم مهم نیست 

اگه نرم تا چن روز دعواس 

اگه برم هم غرورمو زیر پام گذاشتم 

بیشتر از این ناراحتم ک شوهرم وانمود میکنه ک تو اهمیتی نداری میای بیا نمیای هم مهم نیست 

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو اصلا پررو میشه

اره بخدا بجای اینکه حداقل منو زبون بگیرع بدتر میگع میای بیا نمیای هم خودم میرم 

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 
اره بخدا بجای اینکه حداقل منو زبون بگیرع بدتر میگع میای بیا نمیای هم خودم میرم 

بزار بره تا حساب کار دستش بیاد 

اگه اینبار باهاش بری هی کار شو تکرار میکنه

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
بزار بره تا حساب کار دستش بیاد  اگه اینبار باهاش بری هی کار شو تکرار میکنه

اخه تا چن روز دعوا میشه خانوادش هم میفهمنن ولی خودمم این نظر رو دارم ک نرم

شما میخوایی تلافی کار شوهرتو بکنی اما خانواده شوهرت که نمیدونن جریان چیه .این بی احترامی رو از جانب شما میبینن 

ادب حکم میکنه برید ‌

به نظر من برو

در مورد اون مسئله جداگانه صحبت کن با همسرت ‌

تلافی درست نیست

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اون کار شوهرت از روی نادونی بوده.. وهرگز درست نمیشه رفتارش.. ولی خودتو اذیت نکن برو... بگو بخند ول ک ...

آخه میگه تو نمیای من میرم 

خب یعنی اینکه من براش مهم نیستم 

دوست داشتم بگم برو  و با اخم و تخم یه کاری کن که مهمونی کوفت همسرت بشه اما نمی تونم

چون بقیه که در جریان مشکل شما نیستن و به حساب بی اخلاقی و بی شخصیتی شما می نویسن و دید بقیه رو فقط نسبت به خودتون بد می کنه!!!

اگر فکر می کنی نری همسرت مجبور میشه به بقیه توضیح بده نرو