2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حال حاضر ۳۴ روزه که موهای پامو نزدم خیلییی بلند شده اما تک و توک  اگه دقت کنم میبینمش😄 ...

آخه خواهر شوهر من دو سه ساله هی می ره 

اون هفته دیدم دستش پر مو بود گفت باید دوباره برم، می خواستم منم برم اما دو دل شدم

آخه خواهر شوهر من دو سه ساله هی می ره  اون هفته دیدم دستش پر مو بود گفت باید دوباره برم، می خو ...

اگه خیلیییییی اذیت میشید از موهاتون برید بهتره 

اما در کل توصیه میکنم از توره استفاده کنید واسه موهای زائد نه لیزر 

اگه خیلیییییی اذیت میشید از موهاتون برید بهتره  اما در کل توصیه میکنم از توره استفاده کنید واس ...

نوره موهای منو فقط سست می کنه، برندها و روش های مختلف را امتحان کردم اصلا جواب نمی ده

نوره موهای منو فقط سست می کنه، برندها و روش های مختلف را امتحان کردم اصلا جواب نمی ده

همونم کافیه خب 

سعی کن از ژیلت هم استفاده نکنی 

اما اگه دوست دارین لیزر برید اول قشنگ فکراتون کنبد و بعد برید 

یه خورده هم هزینه بره لیزر و طوریه که تشنت میکنه 😄

همونم کافیه خب  سعی کن از ژیلت هم استفاده نکنی  اما اگه دوست دارین لیزر برید اول قشنگ فک ...

ممنون از راهنماییتون

من خیلی مو دارم چند بار اپیلاسیون کردم مو زیرپوستی زدم

دنبال یه راه برا رفع دائم هستم

والا من ۱۳ جلسه رفتم بازم در میاد بادستگاه کندلا هم زیر بغل هم بیکینی نمیدونم چرا اینطوره تیروید چی ...

منم می ترسم برم فقط پولم را بریزم دور

آخه خواهر شوهرم سه ساله می‌ره یک ماه که نمی ره میشه مثل روز اول

هشت بهشت اصفهان یه کلینیک زیبایی میشناسم لیزرشون محشره

دستگاهشون به روز ترینه من با ۴ جلسه لیزر جواب گرفتم پوستمم روشن تر شد اصلا درد نداشتم موهامم ضخیم نشد

بهداشتشون،دقت اپراتورشون،نوبت دهیشون همه چیشون عالیه

شمارشونو میذارم ازشون مشاوره بگیرید

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶