2777
2789
عنوان

مشکل با نامزد

178 بازدید | 7 پست

من یک ماهه عقد کردم با هم آشنا بودیم و با عشق ازدواج کردیم 

بعد از عقد حس میکنم اخلاقش بدتر شده 

امشب فهمیدم با دوست مجردش رفته خونه کسی داشتن شام درست میکردن بخورن ولی ب من دروغ گفت خونه ام بعدش گفت خونه فامیلمونم بعد ک من گریه کردم گفت راستشو بگم با دوستمم 

خیلی ناراحتم چرا دروغ میگه بهم ک کجاس 

چیکار کنم

:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل عقد بعضی وقتا مشکلات خیلی زیاد میشه باید صبور باشی 

مثلاً من سه ماهه اول خیییییییییلی زیاد مشکل داشتیم با اینکه از قبل یه مدت طولانی دوست بودیم انگار اصلا همو نمی‌فهمیدم خیلی روزای سختی بود که خداروشکر گذشت 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

حتما خیلی سوال پیچش میکنی و گیر میدی که مجبور شده دروغ بگه . الیته دروغ گفتنش کار نادرستیه و تایید نمیکنم ولی یه مدت پاپیچش نشو مردا متنفرن ازین کار 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اوایل عقد بعضی وقتا مشکلات خیلی زیاد میشه باید صبور باشی  مثلاً من سه ماهه اول خیییییییییلی زی ...

وای جدی 

ینی طبیعیه و درست میشیم ما 

ما هم دوستیمون خیلی خوب بود 

:)
وای جدی  ینی طبیعیه و درست میشیم ما  ما هم دوستیمون خیلی خوب بود

اره ما ۱۳سال باهم دوست بودیم حتی یه بارم نشده بود دست روم بلند کنه بحث داشتیم فقط حرفی بود تو دوره ی دوستی 

ولی وقتی عقد کردیم انگار همه چیز تغییر کرده بود البته الان یه ساله عقدیم 

کلا اوایل انگار صد درجه همه چیز تغییر کرده بود 

همش بحث و کتک کاری 

همش بهش میگفتم من اصلا تو رو نشناختم واسه ما عادی بود چون یه دوره ی جدید رو داشتیم شروع میکردیم منو انگار انداخته بودن تو یه دنیای عجیب ولی خوب گذشت الان خیلی آرومیم حتی اگه بحث هم کنیم در حده حرفه

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg