2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید سبک شدم پیش نامزدم

204 بازدید | 13 پست

دیشب میخواستم اینترنتی لباس سفارش بدم 

عکس دو تا لباس رو براش فرستادم گفتم خوشگله بگیرم؟گفت اره من پولش رو میدم قیمت یکیش ۷۴۰ یکی دیگشم ۶۴۰

وضع مالیشم تا جایی که خبر دارم بد نیست این هفته کلی خرید ماهی گیری کرد برا خودش یعنی یه چیز نزدیک سی میلیون

به خدا خودش گفت میدم 

آقا هیچی من یکی شو صبح سفارش دادم و پولشو بهم داد یه تومن برام واریز کرد دومیه رو الان خواستم سفارش بدم

پیام دادم عشقم من لباس رو سفارش دادم چون خودت گفتی شده ۶۴۰ بعد الان یهو پیام داد خودت حساب کن من بعد از ظهر بت میدم 

وای انگار افتادم تو آب یخ 😭حس میکنم فکر میکنه من ازون آویزون هام

بعدش گفت من الان سرکارم داری خودت بزنی؟منم الکی گفتم اره در حالی که همون باقی یه تومن خودش که ۲۰۰ تومنس 

خدایا راجبم چی فکر کرده 

بعدش گفت من الان مشتری دارم بره برات میزنم

خیلی حس بدی گرفتم خیلی نمیدونم چرا 

من حالا تقریبا همسرشم و تقریبا وضیفشه ولی میترسم فکر بد کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ما عقد بودیم هیچجا نبرد منو ک یوقت بخاد چیزی حساب کنه از گور خانوادش بلند میشد .یبار خاستم برم دکتر پوست بابامم کارتشو داده بود ک یوقت اون حساب نکنه 

هی میگفت حالا کاردارم بزارهفته بود چون اوندکتری ک من میخاستم هفته ای یبار بود .اخرش ک قراربود بریم صبحش اماده شدم زنگ زدم بپس کجایی برگشت کم مامانم میگ الان دیر شده اونجا شلوغه نمیخاد برید .منم قط کردم با مامانم رفتم .یسری هم کفش میخاستم بااین ک داشتم هی خودش میگفت نه اینارو من دوست ندارم یکی دگ بخر بعد منم الکی گفتم بابام میگ باهم برید بخرید کارتشو داده برگشت گفت ن من روم نمیشه باهات بیام خرید تو پولشو بدی بعدم وظیفه من نیست چیزی بخرم برات فقط عید تا عید وظیفمه .اونم یبار عید چیزی گرفت تموم .بعدشم ب بهانه وام رو یارانه .یارانه منو جدا کرد فقط ۳۰۰تومن داد بهم .یادم میوفته حالم بد میشه

خدای من الان چطوره اخلاقش؟

الان بهترشدن هرچی بخای ن نمیگه ولی برا دکتر رفتن زیر بار نمیره 😕 انگار با دکتر مشکل داره ...

البته اگ‌پول واقعا داشته باشه ن نمیگه 

بااین حال کل مردا اگ ببینن طلا یا پول دست زنشونه تا نکنن ازش ول نمیکنن😐  

اون موقه ها وظیفش نبود چیزی بخرع ولی باید هرجا میرفتم این اجازه میداد 😐چنبارمیخاستم جوابشو بدم مامانم اینا نمیزاشتن میگفتن درست میشه 

البته ک خانوادش فتنه بودن 

خاهرخودش نامزد بود یروز درمیون بیرون بودن ولی برا مارو بد میدونستن مابریم جایی یا باهم جایی بشینیم .ولی برا دختراشون خوب بود حتی دامادشونم خرید میکرد ولی صداشو درنمیوردن بعد جلو من میگفتن تو عقد خوشمون نمیاد داماد چیزی بخره ماخودمون بایدهمچی بخریم