من یه حماقت کردم الان دل تو دلم نیست تو دیوار دنبال کار در منزل میگشتم که یه تیتر با عنوان درست کردن سنگ های تزئینی پیدا کردم نوشته بود شماره تماس بزارین منم گذاشتم تو روبیکا یه خانم بهم پیام داد و شرایط کار رو برام توضیح داد و گفت ما هیچ پولی برای استخدام ن ازتون نمیگیریم که بگین کلاهبرداریه فقط گفت قالب سنگ رو خودتون تهیه کنید سه تا قالب بود که قالب کوچیکتر یک میلیون و هفتصد بودمنم با اینکه نداشتم پولش رو از چند نفر قرض گرفتم و پولش رو درست کردم اول ۳۰۰ بیعانه دادم و روزی که بسته به دستم رسید بقیه پول رو واریز کردم براشون ولی الان اون خانومی که تو روبیکا بهم پیام داده بود کلا حذف شده و من فقط شماره اونیکه قالب رو برام فرستاده دارم میدونم خیلی احمقم تورو خدا بهم بگید که اشتباه نکردم چیکار کنم راهکار بدین
یه کاربری هم بود اینجا تو تاپیکای شغلو درامد و حتی تاپیکای بی ربط میگفت 50 60 تومن درامد دارم کارمم ساختن سنگ های تزئینیه!اصلا تابلو نبود دنبال طعمه ساده میگرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارم دیوونه میشم به خدا اینقدر ناراحتم که حد نداره مت چیکار کنم شاید شما بگین پول زیادی نیست ولی برا ...
سلام خوبی عزیزم
گلم من یه گروه میزنم تو ایتا
تموم دوستانی که پولشون خورده شده قرار بیان و هر کس اطلاعات جدیدی از پلیس فتا و دادسرا و ... مربوط به این موضوع کلاهبرداری به دستش رسید به بقیه اطلاع بده
شما هم اگر دوس داشتی شماره تماس اسم فامیل شهر محل سکونت بزار شمارت سیو کنم اد کنم تو گروه