2777
2789

مادرم خواب دیده یک چادر از در اتاق آویزه من یهویی از پشت چادر پریشون میام بیرون سبب ترسش میشم تعبیرش چیه .درضمن یه خانمی تو فامیل خیانت کرده شوهرش از من راهنمایی میگیره تاالان کلی از فیلم وچت و...خانمه رو رو کردم 

خوب نباید خودتو دخالت میدادی خوابت همینه تعبیرش آبروشو حفظ کن ..خدا خودش اون بالا هست .شاید باعث قتل ...

اره واقعا هدف همینه مبادا ازبرتی یک نفر که ارزششو نداره یک خونی ریخته بشه زبونم لال .زن خییلی زبون درازی میکرد و شوهرش که مریضه تهدید می‌کرد اینم گفت یکم آتو ازش دربیار از گوشیم که زبونشو کوتاه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا هدف همینه مبادا ازبرتی یک نفر که ارزششو نداره یک خونی ریخته بشه زبونم لال .زن خییلی زبون د ...

بیخود به هیچ مردی اعتماد نکن ...اونم وقتی داره به یه نفر سوم از زندگیش میگه آتو از زنم بگیر بیشتر به مَرده باید شک کنی ..خود مَرده بی گناهم نیست هیچ زنی هم بلبل زبون نمیشه تو زندگی مگه مرد خیلی اذیتش کن .(.همون زبون دراز )..از کارش پیداست که به شما گفته از زنم آتو بگیر ...دیگه به اون آقا بگو برو سر خونه زندگیت بسپر بخدا ..