2777
2789

پریودام همیشه نامنظم بوده و تنبلی داشتم هیچموقع کمردرد نداشتم فقط دلدرد شدید ..ازدواج ک کردم تحت نظر دکتر باردار شدم دی ماه پارسال بدون دوا دکتر حامله شدم سقط شد از بعد سقط پریودیام منظم شد این ماه باید ۱۶ میشدم هنوز نشدم اما کمرم داره نصف میشه دقیقا گودی کمر و یکم بالاتر از باسن ..اونایی ک کمردرد پریودی دارین شمام از قبلش درد میگیره و مکان همونجاس؟؟ 

۱۹ بیبی زدم منفی شد .. علائم دیگه ندارم فقط کمرم 😭 اصلا ب پریودی و بارداری مربوطه یا نه 

شاید بترداری

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من اینجوریم

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
اینجوری ک میگی از علایم حاملگیه تحت نظر بودی یا دارو مصرف نمیکنی برا بارداری؟

ن اصلا دارو مصرف نمیکنم دکترم نرفتم یجورایی این حالات برام عادیه اینکه بعد ۴۰ روز دوماه بشم نمیدونم شاید توهم بارداری زدم 

قبل پریودهم اینجوری هستین ؟

اره

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
به نظرم ربطی به بارداری نداره کمرتو روغن زیتون چرب میکنی بعد سقط قرص کمر خوردی

ن والا چرب نکردم قرص کمرم نخوردم تو خونه سقط کردم اصلا دکتر نرفتم 😫 .. دلیل درد چیه ؟ 

چند روز قبلش درد کمر میاد سراقتون

یکی دو روز قبل‌ دقیقا همون نقطه