2777
2789
عنوان

خانومابیاین کمک ینی کیسه آبمه؟؟

158 بازدید | 29 پست

بچه هامن دیروزپیش دکترم بودم ۲۵هفته ام.سونودادم هم کیسه آب هم همه چیزم عادی بود.عفونت واژن داشتم ک قرص نیستات دکتر تجویزکرد دکترگف شبی یدونه بذار.دیشب بادستم یدونه بدونه اینکه خیلی بدم داخل یدونه گذاشتم.درطول شبم چندباررفتم دسشویی ولی چیزی ازم نیومد.الان صبح ک ازخواب پاشدم رفتم دسشویی ادرار که کردم بعدش یه چیزداغ ازم ریخت پایین ترسیدم بدون اینکه خودمو بشورم از دسشویی اومدم بیرون بادستمال خودمو خشک کردم دوتاترشح کوچیک زرد رو دستمال بود.الانم ب پاهام نگاکردم جای آب ک ازم اوند وریخت سفید سفیدی خشک شده.ینی کیسه آبمه یا بخاطر قرص؟؟دارم سکته میکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرااینجوری ریخت پایین؟؟دارم از ترس میمیرم.

بیشتر شیافها همونطوری عمل میکنن

بعد چندساعت اب میشه و یهو خارج میشه

دیگم چیزی ب اون اندازه نمیاد خاطر جم

تا شیاف بعدی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
چرااینجوری ریخت پایین؟؟دارم از ترس میمیرم.

از شیافه نترس ،داخل بدن گرمه شیاف ذوب شده اینجوری داغ ریخته بیرون ،نترس عزیزم برو خودتو خوب بشور و بعد خشک کن 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
به احتمال زیاد بخاطر قرص هست.بازم الان امتحان کن نوار بهداشتی بزار خم شو و سرفه کن اگر خیس شد سریع ب ...

نه عزیزم معاینه نشدم‌.گفتم ترشحات زردرنگ دارم این دارو رو تجویزکرد.

بیشتر شیافها همونطوری عمل میکنن بعد چندساعت اب میشه و یهو خارج میشه دیگم چیزی ب اون اندازه نمیاد خ ...

دیگه اصلا من قرص نمیذارم.دارم میمیرم از ترس.ازاونموقه نشستم رو مبل از جام تکون نخوردم.

از شیافه نترس ،داخل بدن گرمه شیاف ذوب شده اینجوری داغ ریخته بیرون ،نترس عزیزم برو خودتو خوب بشور و ب ...

اگه دوباره ازم اومد چی؟؟میترسم خیلی دارم سکته میکنم

دیگه اصلا من قرص نمیذارم.دارم میمیرم از ترس.ازاونموقه نشستم رو مبل از جام تکون نخوردم.

اون قرص هم احتمالا لاکتوواژ هست

فقط پروبیوتیک هست

اگ دکترت گفته بذار

چون عفونت برا جنینت خوب نیست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اگه دوباره ازم اومد چی؟؟میترسم خیلی دارم سکته میکنم

الان کنمیاد

شیاف بعدی رو بذاری هروقت ابشد یه بار مثل این بار میاد بیرون و تمام

اونطوری نیست ک تاشب یه سره داغ داغ بیاد بیرون