2777
2789
عنوان

خلاق و زرنگا بیان یه دیقه😐

233 بازدید | 30 پست

هرکی راهکار خوب بده عملی شه شماره کارت بده شیرینی بدم بهش😁میخوام یکیو با بهونه بکشونمش پیشم.. شکراب شده بینمون ولی در حد احترام برخورد داره باهام هنوز.. تو یه شهر دیگس.. وقتی رفتم به چه بهونه ای میتونم زنگ بزنم ازش کمک بخوام؟ ادرس بلد نبودن و رسوندن که نمیشه وقتی اسنپ هس ضایس.. فامیل هم دارم اونجا .. یه چیز هوشمندانه که بزنگم کمک بخوام به ذهنتون میرسه؟ که مثلا نمیتونم به فامیلم بگم از اون کمک میخوام. که پاشه بیاد پیشم.. یعنی بیاد کار تمومه ها میدونم حسی داره هنوز، فقط بد غرورشو شکونده بودم اینجوری شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگو چیه چیکارس  جا شیرینی ام اگ کار کرد روشم آیه الکرسی بخون❤

خرید و فروش ماشین و اینکه بوتیک مردونه هم داره اما فروشنده داره اخر شبا خودش میره.‌ چشم اصن اگه راهکارت جواب بده برات یه جزء ختم میکنم😅😍

خرید و فروش ماشین و اینکه بوتیک مردونه هم داره اما فروشنده داره اخر شبا خودش میره.‌ چشم اصن اگه راهک ...

خواستم بگم تو حیطه شغلیش بپرسی 

دیدم همینجوری بریم جلو ی ماشین باس بگیری 😂😂😂

تولدش نزدیک نیست؟

یا تولد خواهر مادرش؟😂🤣

انقد صمیمی نیستین ک دعوتش کنی ؟

فامیلی نسبت دارین؟

ENTJ         OFF

خواستم بگم تو حیطه شغلیش بپرسی  دیدم همینجوری بریم جلو ی ماشین باس بگیری 😂😂😂 تولدش نزدیک ن ...

نه ماشین گرفتن در توانم نیس🤣 بابا فامیلیم دیگه.. ولی همه میدونن چیا بینمون شده واسه همین تو جمع اصن نمیاد جایی ک من هسم😐😑 واس همین باید بیرون بکشمش

نه ماشین گرفتن در توانم نیس🤣 بابا فامیلیم دیگه.. ولی همه میدونن چیا بینمون شده واسه همین تو جمع اصن ...

حالا سر چی دعوا کردین؟

همون بهونه مهمونی خوبه اگ کار کنه..

ولی میگی اینجوری ازت دوری میکنه ک هرکار کنی نزدیک نمیشههه

ENTJ         OFF