2777
2789

دوستان کسی راجب رشته معماری داخلی اطلاعاتی داره؟

اینکه چجوریه ؟

بازار کارش خوبه؟

خوبه بریم؟ این رشته؟

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️

ب نظر میاد چون کار عملی داره و مهارت میده به دانش آموز خوب باشه . ولی از جهتی که تو مدارس برای رشته های مهارتی مثل این رشته هزینه نمیکنن ؛ دانش و مهارت کاملی بهت منتقل نشه . ولی در کل خودت هم باید مطالعه داشته باشی و براش هزینه کنی 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظر میاد چون کار عملی داره و مهارت میده به دانش آموز خوب باشه . ولی از جهتی که تو مدارس برای رشته ...

ممنون به خاطر توضیح 

ولی این هنرستانی که من میرم از نظر امکانات و اینا خیلی عالیه تو منطقه 

خیلی دوست دارم برم فقط میخواستم بدونم ارزش داره؟

باید علاقه داشته باشی  کار عملی زیاد داره باید استعداد و خلاقیت داشته باشی همش باید ماکت بسازی ...

ممنون بخاطر توضیح

از نظر استعداد و علاقه اره دارم خیلیی++

فقط میخواستم بدونم ارزش داره 

درآمدی خوبه

چون بابام میگه برو تجربی ولی من نمیخوام به حرفش گوش بدم 

برا همون دارم پرس و جو میکنم که بعد نزنن تو سرم🦖🙌🏻

ممنون به خاطر توضیح  ولی این هنرستانی که من میرم از نظر امکانات و اینا خیلی عالیه تو منطقه&nbs ...

اینطور که من میفهمم رشته های مهارتی خوبه نسبت به اون رشته های نظری صرف . نکته مهم تر اینکه برو هنرستان یا هنرستان‌های که این رشته رو دارن با کادر مدرسه حرف بزن و بگو میخوای با چند نفر که در حال تحصیل یا اتمام این رشته هستن تو هنرستان آشنات کنن که باهاشون از مزایا و معایب این رشته برای انتخاب صحبت کنی 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

سلام میشه بگین لطفا

حرفا ممد راسته 

حستون چیه بهش 

اگ حستون واقعیه بگید لطفا ک الکی امیدوار نشم

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

اکسمه گویا حس ششم هستین

حس ششم هستم ولی اکثریت درست در میاد

ولی من حس خوبی بهش ندارم 

حس میکنم دو روعه

سلام من معماریم 

اول اینکه بحث هزینشه اگه میتونی هزینه کنی بیا 

آیندشم میگن خوبه 

نقشه کشیو اینا داره باید دقتت بالا باشه یه میلی متر کج نکشی 

ماکت سازیش قطعاً خلاقیت میخواد و کار هنری مختلف توش فراوونه مثل معرق کاشی و اینا

برای دانشگاه فکر میکنم لب تاب لازم داریم و همین(:

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
سلام من معماریم  اول اینکه بحث هزینشه اگه میتونی هزینه کنی بیا  آیندشم میگن خوبه  ...

معماری داخلی

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
سلام من معماریم  اول اینکه بحث هزینشه اگه میتونی هزینه کنی بیا  آیندشم میگن خوبه  ...

ممنون 

حداکثر معدل باید چند باشه؟

ممنون  حداکثر معدل باید چند باشه؟

بستگی به مدرسه داره 

من با معدل هیجده و نیم یه جا رفتم قبول نکرد یجای دیگه قبول کرد

ولی همین حدوداعه هیجده به بالا شانس بیشتری دارع💗