2777
2789

من هی گیر میدادم میگفتم باز هم کار های قبل و تکرار میکنی و...

رفت. وضو گرفت دس رو قرآن گذاشت قسم خورد گفت من هیچ وقت تکرار نمیکنم و باهاش حرف نزدم و تا آخر عمر هم تکرار نمیکنم قول میدم خوشبخت‌ترین کنمت

بعد قسم جون مادرش:و مرگ مادر و نمیدونم ب روح داداشش داده میگ هیچوقت تکرار نمیکنه 

ولی من بازم میترسم هی میگم نکنه تکرار کنه 

مشکل از منه ک بازم شکاکم؟

کارشم منظورم خیانشه‌‌با زن بیوه 

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

نه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

😔😔ممکنه قسم هاش راست و درست باشه به امید خدا

ولی اینکه تو دلت سخت باور کنه طبیعیه😔خیانت تلخه

چرا خیانت کرده؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست رو قران گذاشته سعی کن مثبت فکر کنی. اگ اشتباه کنه همون قران‌میزنه ب کمرش. ولی تو فکرتو مشغول نکن فک کن چیزی نشده. ولی تکرار شد دیگ امونش نده. 

یا من یا هیچکس همون خودم

خدا هم میبخشه

کاری نکن که با دستای خودت بفرستیش سمت خیانت

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

عزیزم شما هم واگذار کن به قرآن و صاحب قرآن و دست تو دست شیطان نزار ،اون قسم خورده به وسوسه و افکار منفی تا انسانها رو نابود کنه ،ببخش از قلب و ذهنت پاک کن به والله از هر چی بترسی سرت میاد چون با افکار و ذهنت داری به زندگیت دعوتش میکنی

بهش فرصت بده

ولی ای کاش ما زنها ارزش خودمان را بدانیم و با رابطه با یه مرد زندگی همجنسمون را خراب نکنیم و برچسب لاشی بودن به خودمون نزنیم😔😔😔

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بهش فرصت بده ولی ای کاش ما زنها ارزش خودمان را بدانیم و با رابطه با یه مرد زندگی همجنسمون را خراب ن ...

انقد‌ این خرای ماده زیاد شدن خدا لعنتشون کنه چقد‌میتونن‌بیشرف باشن خواهر بیچاره من هم ازین بابت داره اذیت‌میشه و باور نمیکنه وشک به‌دلشه همیشه.خدا مرگ بده ادمای فاسد و زندگی‌خراب‌کن‌