2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد بره اتاق عمل

335 بازدید | 15 پست

این سومین عمل رو دستشه تو این چمد ماه از لحاظ روحي صفره حقم داره خستش شده میشه دعا کنید بسلامتی از اتاق عمل بیاد بیرون دلم اشوبه دکتر گفته اینبار سختر از همیشس 

❤️

قبلن چندین سال پیش ک‌مجرد بوده تصادف کرده و پیونده عصب شده دکتر ناشی بوده و گند میزنه ب تاندول و عصب دستش و همیشه درد داشت لرز داشت دستش دفعه دوم با عمل دوم لرزشش رف الان فقط عصب ارنج مونده ک جا ب جایی میخواد انجام بدهه و گفته اخرین عملشه

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله به حق حضرت زهرا صحیح و سلامت از اتاق عمل بیان بیرون و نتیجه مطلوب و دلخواه رو دریافت کنید

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

انشاالله که بسلامتی میاد بیرون 

استرس به خودت وارد نکن که اونم اوکی باشه 

منم چند سال پیش یکی از عزیزانمو سر عمل دست راهی کردم بهتره باهاش حرف بزنی از فضا دورش کنی

زمان ثابت کرده همتونو...
انشاالله که بسلامتی میاد بیرون  استرس به خودت وارد نکن که اونم اوکی باشه  منم چند سال پی ...

منو نبردن بس ک میدونن استرسیم از دیشب معده درد شدیدم نخوابیدم فقطم از روز جمعه گریه شده کارم 

❤️

منو نبردن بس ک میدونن استرسیم از دیشب معده درد شدیدم نخوابیدم فقطم از روز جمعه گریه شده کارم 

خب اشتباه کردی تضعیف روحیه کردی

با اونایی که رفتن باهاش در ارتباط باش بگو بهشون قبل از اینکه بهوش بیاد خبربدید برو اونجا کنارش باش ذهنشو منحرف کن از این قضیه خودتو کنترل کن

زمان ثابت کرده همتونو...
خب اشتباه کردی تضعیف روحیه کردی با اونایی که رفتن باهاش در ارتباط باش بگو بهشون قبل از اینکه بهوش ب ...

بابام فقط اونجاس بیشتر از ینفر قبول نمیکنن امشب خودم میرم پیشش چون باز بستری میمونه تا فردا صبح

❤️

بابام فقط اونجاس بیشتر از ینفر قبول نمیکنن امشب خودم میرم پیشش چون باز بستری میمونه تا فردا صبح

خوب میکنی بد اخلاقی اگه شد ادامش تو نده چون الان بیشتر کلافه هست 

خدارو هم شکر کن دکتر جوابش نکرده اونی که اولین پیام بهت گفتم دکتر قطع امید کرده

زمان ثابت کرده همتونو...
خوب میکنی بد اخلاقی اگه شد ادامش تو نده چون الان بیشتر کلافه هست  خدارو هم شکر کن دکتر جوابش ن ...

شوهرمو امروز عمل نکردن دکترش نرسید تهران بود فردا صب عملش ک خودم باهاش میرم دیگه

❤️