2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بارداری چیه خانما

713 بازدید | 14 پست

خواب دیدم زن داداشم زنگ زده بود بهم گریه میکرد می‌گفت خوابی که دیده بودی تعبیر شده و من باردارم، میگفت من الان خودم یه بچه ۹ ماهه دارم اینو میخام چیکار. یکبار هم قبلا خواب دیده بودم بارداره و برگه آزمایش به من نشون میداد

دلت میخاد باردار بشه و خیلی تو فکری واسه همین این خوابای رو میبینی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدود ۲ سالی ،هر چند وقت یکبار خواب میدیدم که باردارم یا سقط میشد یا کلا از بارداری ناراحت بودم 

متاسفانه بعد دوسال تعبیر شد و ناخواسته باردار شدم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه بابا یه بچه ۹ ماهه داره شرایطش سخته بچه خیلی شیطونه

نراحت نشو ولی تعبیر بارداری سختی هست خوب نیست اصلا بهش فکر نکن که خواب آشفته هم نبینی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یعنی باردار میشه؟

برای من اینطور تعبیر شد 

امیدوارم برای شما خوب تعبیر بشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

شاید الان که داداشم بالاس سرشون نیس و رفته یه شهر دیگه داره کار میکنه اینا دارن اذیت میشن 

شاید عزیزم نگران نشو منم خواب بارداری دیدم ناراحتی و غصه و مشکل ولی گذشته تموم شده بهش فکر نکن و به چیزای خوب فکر کن و مراقب زن داداشت و کوچولوش باش ولی از خوابت نگو که الکی نگران نشه شوهرش نیست اذیت نشه