2777
2789
عنوان

بنظرتون جنسیت نی نی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست
اخه ربان قلب پسرم ۱۶۸بود  فکر نکنم ب این چیزا ربط داشته باشه

جدی خداکنه از دیروز همش تو فکرم اخه یه دختر دارم دلم میخواد این یکی  پسر باشه اگه خدابخواد

👨‍👩‍👧‍👦❤👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضربانش چنده•؟ هفته چندمی؟ گرمته یا سردته؟ علائمت چیه؟

هشت هفته تو سونو ننوشته ضربان قلبو فقط همینجوری گف تند میزنه همش احساس گرما میکنم بدنم همه ریخته بیرون از اول بارداری درگیر کهیر شدم هنوز خوب نشدم صورتم پرجوش شده ویارم ترشی وشوریه حالت تهوع خیلی کم  درصورتی که سر دخترم کاملا برعکس بود علامه و ویارم شیرینی بود تا سه ماه اب هم میخوردم بالا میاوردم گلاب به روتون

👨‍👩‍👧‍👦❤👑

هشت هفته تو سونو ننوشته ضربان قلبو فقط همینجوری گف تند میزنه همش احساس گرما میکنم بدنم همه ریخته بیر ...

اگر متفاوته 

و سر قبلی تهوع داشتی سر این نداری 

صد در صد پسره 

نگران نباش 

من خیلی دوست دارم دختر باشه  ولی حس میکنم پسره  خیلی ام مطمن حس میکنم

ایشالا هرچی به صلاحمونه خدا بهمون بده یه دختر خوشگل وسالم ب شما یه پسر خوشگل وسالم ب من🥰

👨‍👩‍👧‍👦❤👑