2777
2789
عنوان

بخاطر خدا یه لحظه بیاید

162 بازدید | 10 پست

دخترم امسال میره پیش دبستانی تک فرزندع خیلی دختر حساسیه

مثلا چیزی دست بچه ای ببینه چه خوراکی چه اسباب بازی میخواد ازمون الان چند تا بچه همسایمونن خواهر برادرن اونا با هم اکیپ میشن دخترم اذیت میکنن یه بار میزننش یه بار باهاش قهر میکنن دخترم سریع میاد خونه جیغ میزنه و گریه میکنه نمیخوام اینقد حساس باشه خودمم نمیکشم هم با دخترم بد رفتاری میکنم هم با بچه ها خستم کردن هرچی به دخترم میگم زرنگ باش بزار برات مهم نباشه بازی نمیکنن بیا خونه داد میزنه که من هیچ دوستی ندارم همش من اذیت میکنن 

من و پدرش چیزی براش کم نمیزاریم خیلیم به من وابسته اس اما نمیدونم کجا کم گزاشتیم اینجوری زود رنج و حساس و ضعیف شده خودمم میشیینم گریه میکنم چیکار کنم خانمای باتجربه😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فکر کنم از عشق و محبت زیادتون خیلی زیاد گذاشتین که اینجوری شده و توقع داره همه مثل شما باشن واسش که میدونی امکان نداره....بره مدرسه بهتر میشه فکر کنم ولی خب شما باید بعضی اوقات عمدا بهش نه بگین

دخترت عین بچگی دختر منه ،چون تنهاست و همبازی نداره ،دختر منو گولش میزدن میگفتن خوراکی بهمون بده تا باهات بازی کنیم، خوراکیشو میخوردنو باهاش بازی نمیکردن ،دخترم شروع میکرد به جیغ و گریه .اگه بچه خواهر یا برادری داری بیارش خونه باهم بازی کنن

خب عزیزم اجازه بدین احساساتشو بروز بده 

شما نگین نباید ناراحت بشی و ضعیف بدونینش 

احساسش کاملا طبیعیه و هر کسی در موقعیت ایشون رنج میکشه 

اما مهم اینه با رفتارتون بهش یاد بدین که با رنجش چطور برخورد کنه نه با نصیحت 

و سریع با جملات مثبت بمبارانش کنید بهش حس ارزشمندی بدین. 

دخترت عین بچگی دختر منه ،چون تنهاست و همبازی نداره ،دختر منو گولش میزدن میگفتن خوراکی بهمون بده تا ب ...

دخترم همینه میاد میگه بهشون وسیله بدم تا باهام بازی کنن نمیدونم چرا باید بهشون باج بده

نه شهر دوریم کسی نیس😔

نگران تک فرزندی نباش.پسر منم امسال پیش بود توی کلاسشون فقط دو سه نفر خواهر و برادر داشتن همه ی بچه های دیگه تک فرزند بودن دیگه الان تک فرزندی عرف جامعه هست بچه ها با کلاس های آموزشی و سرگرمی و معاشرت با همدیگه بزرگ میشن و انقدر در آینده توی این کشور مشغله دارن که وقت واسه رفت و آمد با فامیل ندارن خواهر و برادر واسه قدیم خوب بود همه وقت آزاد و دل خجسته داشتن مینشستن راجع به هرچیزی حرف میزدن و میزدن و میرقصیدن حتی ما خودمون که دهه شصتی هستیم انقدر مشغوله داریم به وقت گذرونی با خواهر و برادر نمیرسیم به وقت نیاز هم قطعا همه کار دارن و نمیشه انتظاری داشت.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
دخترم همینه میاد میگه بهشون وسیله بدم تا باهام بازی کنن نمیدونم چرا باید بهشون باج بده نه شهر دوریم ...

منم شهر دور بودم تمام اسباب بازیای دخترمو بچه های مردم خراب کردن 😒 ببین نزار بره تو کوچه اگه امکانشو داری ببرش پارک یا خانه بازی یا کلاس نقاشی و اینجور جاها که مجبور نباشه باج بده