2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔😔😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 68 پست
اره عقدیم خانوادش فقط ب اونامحبت میکنه ب اونااهمیت میده پشت اوناس خانوادش ینی خواهرومادرش هرچی بگن ف ...

همون دیگه مشخصه اونا شیرش میکنن میگن جواب نده تا به قولی گربه رو دم .... باید از همین الان جدی روشنش کنی

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
اي بابا يعني چي كه ١٠روزه خبري ازش نيست اين خانواده ها چرا راحت نميذارن جوونارو تا زندگي كنن بي دغد ...

😔😔خانوادش فقط پولشومیخان میخان هرچی هس بگیرن ازش فقط میخان نیازاشون برطرف شه ب همسرش بیمحلی کنه بهش نرسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم ۱۰ روز ک زیاده امشب بهش پیام دادی جواب نداد؟؟؟؟ احتمالا کسی چیزی بهش گفته  

❤زیباترین پازل دنیا وقتی است که ... فاصله انگشتانم با انگشتانت پر میشود ❤
نههههه غر بزنه به یه ورم خب منم آدمم پس خودم چی میشم😆

خوشم اومد از اینکه انقد ریلکسی منم ۵ ساله متاهلم

اره میدونم کاری ازدستم برنمیاد

بذا بیاد جلو وقتی اومد بگو واقعا دلم ازت شکسته باید جدی صحبت کنیم و بهم بگی کی برات ارزش داره 

اره دیشب پیام دادم جواب نداد😔😔😔دلم ازش شکست

یعنی کلا توام تو این چند روز پیام نداده بودی؟؟؟خب حق داری ولی اینجوری ک بیشتر ازش دور میشی به نظرم اگه با بحث سر خانوادش ب نتیجه نمیرسی راه سیاست رو در پیش بگیر ک خیلیم سخته 

❤زیباترین پازل دنیا وقتی است که ... فاصله انگشتانم با انگشتانت پر میشود ❤
چی میگی نه نه؟؟خب زندگی بالا وپایین داره دیگه همیشه یه جور باشه تکراری میشه😆برامن مادرشوهر عفریته م ...

توخانواده همسرم حرف حرف مادروخواهراس مردااصلاهیچ کارن مادروخواهرم میخان فقط توزندگی ماحرف حرف خودش ودختراش باشه😔😔ایشالاب حق این روزای ادمایی واردزندگی دختراش بشه بدترین بلاهاروسرشون بیاره دیگه بریدم بخداهمش توفکرمردنم

چی میگی نه نه؟؟خب زندگی بالا وپایین داره دیگه همیشه یه جور باشه تکراری میشه😆برامن مادرشوهر عفریته م ...

ببخشیدچراتوتمومه پیامات نه نه راستی میتونم بپرسم باشوهرت چندسال اختلاف سنی داری چوپ پستاتودیدن ک گفتی زودازدواج کردی وبچه ام داری

یعنی کلا توام تو این چند روز پیام نداده بودی؟؟؟خب حق داری ولی اینجوری ک بیشتر ازش دور میشی به نظرم ا ...

خانوادش خیلی بدجنسن بخداسرظرف نشستم کارمون داشت ب طلاق میکشیدهمچین کردن همسرمم طرف اونابودبااینکه ظرف نشستم حالم بدبوداماکارای دیگشونوکردم