2777
2789

سلام

میشه با دلایل مهربونتون واسم دعا کنید ک انشاالله فردا قبول بشم 

امروز رفتم تمرین 

دو بار پارک دوبلمو خراب کردم ولی بعدش فک کنم قلقش دستم اومد 

دعا کنید واسم 

ممنونم

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلای مهربونتون

امیدوارم عالی بدی امتحانتو

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ان شاالله موفق میشی عزیزم اصلا استرس نداشته باش  چندمین بارته؟

انشاالله عزیزم

مربیم میگف غول بزرگ استرس رو تو وجودت میبینم 

دفعه اوله

پارک دوبل اگه قلقش دستت اومده تونستی یه توضیح برام بده اگه تونستی ممنونم 

حتما عزیزم امیدوارم ب دردت بخوره 

فاصلتو با ماشینی ک میخای دوبل کنی تنظیم میکنی،اونقد میری جلو ک اینه ت برسه ب سر ماشین(چراغاش) 

آروم و لاک پشتی میای عقب تا جایی ک از سه گوش عقب ماشین خودت چراغهای ماشینی ک میخای باهاش پارک کنی ببینی بعد سریع فرمون رو میدی راست و از داخل اینه سمت خودت نیگا میکنی دستگیره عقب ک افتاد رو پیاده رو ایست میکنی (خیلی کوتاه فقط برا این ک سرعت ماشین زیاد نشه)بعد شروع می‌کنی فرمون رو میدی چپ و میای تو پارک .تمام 

عزیزم ان شاء الله فردا قبول بشی  منم هفته بعد دارم  فردا بیا بگو چیکار کردی,منتظرتم .دعا ...

عزیز دلم مرسی 

انشاالله با دعای شما قبول بشم 

باشه عزیزم فردا میام خبر میدم