2777
2789
عنوان

چرا همه خواستگارام سن بالان

180 بازدید | 13 پست

خودم اصلا ظاهر مذهبی برخلاف خانوادم ندارم ...ولی خواستگارام همه سن بالان خودم دانشجوعم دارم برای کنکور میخونم ...و سنم هنوز کمه والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای این ک پسر همسن و سال خودت چون پول و کار و تحصیلات نداره و سربازی نرفته , قصد ازدواج هم نداره طبیعتا

چون شما خیلی زود داری ازدواج میکنی , برای همین مجبوری با خیلی بزرگتر از خودت ازدواج کنی

برای این ک پسر همسن و سال خودت چون پول و کار و تحصیلات نداره و سربازی نرفته داره , قصد ازدواج هم ندا ...

مامانم از اون عقاید رو داره دختر نباید بالای ۲۰ مجرد باشه از طرفی من با هرکسی رل میزنم شانس ندارم کات میشه

خودم دهه ۸۰ هستم ولی خواستگارام سنشون به بالای ۳۰میرسه آخریش ۴۰بود    

دخترم ازدواج برات زوده فعلا باید هدفت روی درس و شغل آیندت باشه چون اون موقع خواستگارای بهتری هم پیدا میشن و اگه میخوای ازدواج کنی بسنج ببین کدوم به درد میخوره و با معیارات سازگاره اختلاف سنی زیاد خوب نیست نهایتاً ده سال خوبه 

البته دنبال کم سن هم نباش چون که خیلی هیجانین ولی سن بالاها با تجربه و پختن و صبورن و سردی گرمی روزگارو چشیدن هدف الکی ای ندارن 

آرامشتو معامله نکن:)
مامانم از اون عقاید رو داره دختر نباید بالای ۲۰ مجرد باشه از طرفی من با هرکسی رل میزنم شانس ندارم کا ...

میدونم عزیزم

کات میشه چون پسرای کم سن قصد ازدواج ندارن چون شرایطش رو ندارن

برای همین خواستگارات سن بالا هستن