2777
2789

اصلا اینکارو نکن اصلااااااااا

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسش دارم نمیتونم خیلی عاشقشم

زودگذره نکن دختر 

به حرف قبلت گوش نده 

اگه اون میخواستت بدستت میاورد خودتو کوچیک نکن هیچ وقت مخصوصا درمورد یک مرد 

جوری بعد اون زندگی‌ کن که حسرتتو بکشه

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
زودگذره نکن دختر  به حرف قبلت گوش نده  اگه اون میخواستت بدستت میاورد خودتو کوچیک نکن هیچ ...

این تصمیمش ازدواج بود میگفت اذبتم نکن انقدر اذیتش کردم خسته شد ازم گفتم تفاهم نداریم

دلم تاقت نمیاره خیلی امدن رد کردم ولی نمیشه

ببین بهش فکر نکن اراده قوی کن تا فراموشش کنی اون کیسای ک اومدن ببین کدوم خوبه باهاش برو تو رابطه اگر آدم خوبی باشه متوجه میشی عشق واقعی چیه 

این تصمیمش ازدواج بود میگفت اذبتم نکن انقدر اذیتش کردم خسته شد ازم گفتم تفاهم نداریم

خب دیگه تفاهم ندارین و تمام 

مگه ادم قعطیه 

دوست داشتنه یک طرفه چه فایده اخه

نمیدونم چرا این حرف اخرش یادم میاد اخرین قهرمون میگفت خاک تو سرم کار بارم ردیف نشده بود امدم اعتراف کردم بازم خاک تو سرم که زود وا دادم بخشیدمت و برگشتم که کار بارم ردیف نشده

ببین کسی ک عاشق باشه خارم باشی لای انگشتاش بازم میمونه مطمعن باش اگر عاشقت بود نمیرفت اخلاقتو درست میکرد خودتو با این حرفا گول نزن 

خب دیگه تفاهم ندارین و تمام  مگه ادم قعطیه

نمیدونم چرا این حرف اخرش یادم میاد اخرین قهرمون میگفت خاک تو سرم کار بارم ردیف نشده بود امدم اعتراف کردم بازم خاک تو سرم که زود وا دادم بخشیدمت و برگشتم که کار بارم ردیف نشده

اخرین حرفش این بود شیرین ترین قهوه تلخ دنیا

ببین کسی ک عاشق باشه خارم باشی لای انگشتاش بازم میمونه مطمعن باش اگر عاشقت بود نمیرفت اخلاقتو درست م ...

ببین حتی خودمو درست کردم  رفیقش تکس داد گفت. امیر چرا پوکری گفت با پری بهم زدم گفت وا چرا شما دوتا که خوب بودین گفت تفاهم نداریم دروغ میگفت امتحانم میکرد اذیتم میکرد بجای اینکه کنارم باشه بهم حرفای خوب بزنه انگیزه بده همش حرف منفی گفت پری پیامبر نیست که اشتباه نکنه ادمم گفت من گوه بخورم کار بارم ردیف نشده سمت کسی برم

نمیدونم چرا این حرف اخرش یادم میاد اخرین قهرمون میگفت خاک تو سرم کار بارم ردیف نشده بود امدم اعتراف ...

چه بی تربیت 

واقعا چرا دل میبندین به این روابط که طرف به خودش جرات میده اینجوری باهاتون صحبت کنه 

مگه کی هستن