درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه اون میخواستت بدستت میاورد خودتو کوچیک نکن هیچ وقت مخصوصا درمورد یک مرد
جوری بعد اون زندگی کن که حسرتتو بکشه
درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه
این تصمیمش ازدواج بود میگفت اذبتم نکن انقدر اذیتش کردم خسته شد ازم گفتم تفاهم نداریم
خب دیگه تفاهم ندارین و تمام
مگه ادم قعطیه
نمیدونم چرا این حرف اخرش یادم میاد اخرین قهرمون میگفت خاک تو سرم کار بارم ردیف نشده بود امدم اعتراف کردم بازم خاک تو سرم که زود وا دادم بخشیدمت و برگشتم که کار بارم ردیف نشده
نمیدونم چرا این حرف اخرش یادم میاد اخرین قهرمون میگفت خاک تو سرم کار بارم ردیف نشده بود امدم اعتراف کردم بازم خاک تو سرم که زود وا دادم بخشیدمت و برگشتم که کار بارم ردیف نشده
نمیدونم چرا این حرف اخرش یادم میاد اخرین قهرمون میگفت خاک تو سرم کار بارم ردیف نشده بود امدم اعتراف ...
چه بی تربیت
واقعا چرا دل میبندین به این روابط که طرف به خودش جرات میده اینجوری باهاتون صحبت کنه
مگه کی هستن