2777
2789

سلام. دوستان من امسال بشدت حال روحی بدی داشتم و مدرسه رو خیلییییییی بد گذروندم و نابود شدم اصلا الان یادم میفته از شدت فشاری ک بهم وارد شد خابم نمیبره و همش به مهر فک میکنم و نابود میشم اما تصمیم دارم تابستون برم پیش روانشناس میخاستم بپرسم تاثیری داره میتونه بهم کمک کنه در حدی ک من درسو ول نکنم؟؟؟؟ 

بخدا شما نمیدونید تو چ وضعیتیم

هنرمندتونم:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تاثیر که داره 

یه کلاسی که دوست داری هم برو

وضعیت منم دقیقا مثل تو بود سال اخر غیر حضوری خوندم چون نمیخاستم برم مدرسه

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

بله عزیزم

اول روح و روانتو درمان کن

با این وضع نمیتونی درس بخونی

فقط الکی وقتت تلف میشه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

قطعا اینکه مشکلتو با یکی در میون بزاری و بتونی باهاش راحت حرف بزنی ، از اون حجم چیزی که تحمل می‌کنی کمتر می‌کنه 

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
بله عزیزم اول روح و روانتو درمان کن با این وضع نمیتونی درس بخونی فقط الکی وقتت تلف میشه

نمیتونم واقعا امسالم هیچی نتونستم 

پودر شدم ب معنای واقعی💔

قطعا اینکه مشکلتو با یکی در میون بزاری و بتونی باهاش راحت حرف بزنی ، از اون حجم چیزی که تحمل می‌کنی ...

کاش فقط حرف زدن بوو

من مشکلاتم خیلی ریشه ایه میخام درمان بشم 

کاش فقط حرف زدن بوو من مشکلاتم خیلی ریشه ایه میخام درمان بشم 

تهشو بری از همین حرف نزدن هست که آدم از درون داغون میشه 

کار خوبی میکنی

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦