2777
2789
بگید چطورن.من وقت ندارم خواهشا راهنمایی کنید دیگه کلافه شدم
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
شیرازی؟
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همون
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
زیاد جالب نیست توی مطب به خوبی تی وی اصلن نیست، دکتر ناهید وحید هرندی رو میتونم به عنوان یکی از بهترینها بهت معرفی کنم ، مطبش مطهریه و از ١١ صبح هم هست، همین جا بچه ها بهم معرفی کردنشون
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟
میگن بر اساس قد رشد بچه رو میگه ررسته
دکتر خوبیه من بهراد رو همیشه میبرم پیش کلانتری اما مریضی خاصی نداشته بیخود دارو نمیده اماا خیلی شلوغهههه خیلی
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
دقیقا بخاطر همین شلوغی که دوستمون میگه یکم بی حوصله ویزیت میکنه بنظر من و دست به دارو دادنشم خیلی دیگه زیادی با احتیاطه
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟
راحت میسه وقت گرفت؟من نوابم می ارزه بخاطرش برم بلوار فردوس .منظورم اینه تشخیصش دقیقه
ببین همون روز باید وقت بگیری اونجا که میری خیلی معطلی داره ، اما راجع به تشخیص نمیتونم چیزی بگم چون بهراد هیچوقت تشخیص خاصی نخواسته اما استادیار شهید بهشتیه اخلاقشم بد نیست وقت میزاره اما 2 ساعتی معطل میشی
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
پسرم وزنش کمتر از نمودار چهار ماهش تموم شد واسه وزنگیری بهتز میخام برم
واینکه ریسه میره سیاه و کبدد میشه موقع گریه شدید