2777
2789
عنوان

قرمه سبزی من بوی قرمه سبزی نمیده

723 بازدید | 15 پست

شما چه کار میکنید اینقد بوی قرمه سبزیتون خوبه من هر چی میزنم اصلا خوب نیست .چه ادویه ای میریزید شنبلیله خشک هم ریختم اصلا نمیاد 

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قورمه سبزی ادویه نمیخواد  

مال شما هم بو داره ولی چون تو خونه هستین بوشو نمیشنوین 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

یه ذره سیر تازه بکوب داخلش بریز 

شنبلیله خشک با روغن گوشت تفت بده موقع تفت گوشت .ولی زیاد نریز و نسوزه وگرنه تلخ میشه 

مقدار سبزیجات هم خیلی مهمه 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

سبزی قورمه ای که میخری باید سبزیهاش اندازه باشه و در ضمن شنبلیله تازه خیلی بوش بهتر از شنبلیله خشکه ،خوب باید سبزی رو سرخ کنی بعد تو  خورش استفاده کنی من  همیشه سبزی تازه میگیرم و سرخ میکنم  قورمه هام خیلی خوشبو و خوشمزه میشن 

من سبزی رو خوب با روغن سرخ میکنم ، اسفناج هم کمی بیشتر میریزم چون  تو نرمی و لعابش خیلی موثره ، اخرش هم کمی شنبلیله خشک تفت بده و بریز، من برای ترشیش هم از ترکیب لیموعمانی و تمرهندی استفاده میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج 
سبزی قورمه ای که میخری باید سبزیهاش اندازه باشه و در ضمن شنبلیله تازه خیلی بوش بهتر از شنبلیله خشکه ...

ممنون یعنی شنبللیله تازه بخرم همون موقع ریز کنم فهمیدم .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖
یه ذره سیر تازه بکوب داخلش بریز  شنبلیله خشک با روغن گوشت تفت بده موقع تفت گوشت .ولی زیاد نریز ...

ممنون .