2777
2789

اول خودت

بعد خدا

بعد روانشناس

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

روانپزشک که با دارو افسردگی رو کنترل و درمان کرد....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصول درستش مراجعه به روانشناس هست 

یا مشکل با گفتار درمانی توسط ایشون حل میشه 

با ایشون تشخیص میدن شما رو کجا ارجاع بدن 

پیش مشاور یا روانپزشک 

اما شما اگر نمی‌خواین این پروسه رو طی کنید از اول به روانپزشک مراجعه کنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
ازینا نمیشیم که همش میخوابن؟ من بدبخت باید برم اون بیرون کار کنم نمیتونم عین پرنسسا خونه استراحت کنم

نه عزیزم...خوابت تنظیم میشه

مغزت آروم میشه ...افسردگی بددردیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
♥️🥹

الهی همیشه شادوسلامت باشی

عزیزم منم همچین مشکلی داشتم،حتی شکاک شده بودم نسبت به همسرم، هی دم نوش بهار نارنج گل گاوزبان دم میکردم ولی زیاد تاثیر نمی‌کرد. تا اینکه برا رفع مشکل دخترم چله حدیث کسا برداشتم، به مرور حال منم خوب شده بود که اتفاقی یه جایی خوندم حدیث کسا برا افسردگی خیلی خوبه، فهمیدم دلیل خوب شدنم همینه.

مثلا بی دلیل غمگینی؟یا به چیزی فکر میکنی که غمگین میشی؟ راستی اگه شیرازی بگو دکتر خوب بهت معرفی کنم

دلیلش چیزای ان که ثابت ان و تغییر نمیکنن مثل ظاهرم خونوادم اینا، نه شیراز نیستم عزیزم

اصول درستش مراجعه به روانشناس هست  یا مشکل با گفتار درمانی توسط ایشون حل میشه  با ایشون ...

عزیزم میشه یسوال ازتون کنم

میشه راجع به فضای کاری داروسازی اگر مطلع هستید یکم بهم بگید؟ 

محیط کاری خسته کننده ای بعدا نداره؟

۲۱ سالگی خیلی دیر نیست برای ورود و قبولی تو این رشته؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
عزیزم میشه یسوال ازتون کنم میشه راجع به فضای کاری داروسازی اگر مطلع هستید یکم بهم بگید؟  محیط ...

چی بگم عزیزم 

از نظر خودم سخت نیست 

اما دکتر داروساز دیدم که پشیمون بوده 

دکتری هم دیدم که راضی بوده 

چیزی که مشخصه سختی وجود داره اما علاقه س که باعث میشه کسی ناراضی و فرد دیگه راضی باشه 

به نظرم اگر دنبال پرستیج و جایگاهش هستید خسته میشین و ممکنه بین مسیر رها کنید 

اما اگر علاقه واقعی دارید چهل سالگی هم دیر نیست برای شروع 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )