2777
2789
عنوان

خواستگارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متأسفانه چک میکنن

چون براشون مهمه

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
افسر مرزبانیه خواستگارت ینی تو هم میری مرز بعد ازدواج ؟

نه شرایط کاری دارن ۵ روز سر کار ۵ روز خونه

و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)
بله متأسفانه چک میکنن چون براشون مهمه

خب من میخوام ببینم از لحاظ رل چک میکنن؟؟یا چیز های سیاسی

چی رو چک میکنن؟

سابقه پیام ها و فعالیت های مجازی تاجایی که بتونن دسترسی داشته باشن

میدونم که یک نفر رو به این دلیل بازخواست کردن طرف گفته گوشیم دست خودم نبوده دست دوستم بوده

یا اینکه یک بار هم یک نفر با گوشی یکی (که توی سازمان بوده) داشته به نامزدش پیامک می‌داده و این حرفا گفت به گوشی زنگ زدن گفتن گوشی صاحبش رو پس بده 😬😬

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
سابقه پیام ها و فعالیت های مجازی تاجایی که بتونن دسترسی داشته باشن میدونم که یک نفر رو به این دلیل ...

به چه دلیل بازخواست شد دلیلش برا رل بوده؟؟

سابقه پیام ها و فعالیت های مجازی تاجایی که بتونن دسترسی داشته باشن میدونم که یک نفر رو به این دلیل ...

اوووف چ دارک خدا رحم کنه بهت استاتر 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خب من میخوام ببینم از لحاظ رل چک میکنن؟؟یا چیز های سیاسی

از اون لحاظ هم چک میکنن چون چند وقت پیش یک نفر رو بازخواست کرده بودن طرف میخواسته استخدام بشه گفتن تو همچین سابقه ای داری تو پیام هات هرچی گفته اینا رو من نفرستادم دوستم فرستاده قبول نکردن

همسر فرد هم براشون مهمه تمام سابقه رو در میارن خانواده شما دایی خاله عمو اگر سابقه مخصوصا سیاسی داشته باشید توی خانوادتون براشون مهمه

در مورد خودتون هم تاجایی ک میدونم همه جور سابقه ای چه از نظر ارتباط با جنس مخالف چه از نظر سیاسی بررسی میشه 😷

ینی پیاماش رو حذف کنه هم فایده نداره🤦🥺😥

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
به چه دلیل بازخواست شد دلیلش برا رل بوده؟؟

بله برای رل بوده 

از اون لحاظ هم چک میکنن چون چند وقت پیش یک نفر رو بازخواست کرده بودن طرف میخواسته استخدام بشه گفتن ت ...

من دو تا خط دارم نمیشه خط دومم بدم

ینی پیاماش رو حذف کنه هم فایده نداره🤦🥺😥

اگر تلگرام باشه فکر نمی‌کنم اونجا رو دسترسی داشته باشن

شاید پیام رسان های داخلی و خود برنامه پیام‌رسان یعنی مخابرات این ها رو بررسی میکنن ☹️💔

من دو تا خط دارم نمیشه خط دومم بدم

آره نهایتش خط دومت رو بده ولی اگه خودشون ازت شماره خواستن فکر نمی‌کنم جای نگرانی باشه ها چون مگه براشون کاری داره که دربیارن که چه شماره هایی به نامته؟