2777
2789
عنوان

تجربه فیلر بینی

325 بازدید | 4 پست

اگه کسی انجام داده میشه بگه از تجربیاتش و توصیه کنه،

و اینکه پیش چه کسی انجام داده؟متخصص پوست یا متخصص زیبای؟کیلینیک و...

و اینکه چقدر موند واسش؟و بعدش کلا از بین رفت یا واسه فرم بینی تاثیری داشت؟

واییییی اینکارو نکنیا

به شدت خطرناکه باعث نکروز بینی میشه بینی کلا بافتش از بین میره.اگه نکروز کرد بینی از بین میره عکس نکروز بزن توی گوگل میاره برات

من خیلیییی دیدم 

عمل بینی بهتره فیلر به شدت بده و دکترا به خارطر پول اینو نمیگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم! اگه کسی اینجا تجربه فیلر بینی داره، لطفاً به اشتراک بذاره. بذار چند تجربه و اطلاعات کلی رو برات بگم:

تجربه‌ها:
تجربه 1: نرگس، 29 ساله
"من فیلر بینی انجام دادم تا قوز کوچیکی که داشتم برطرف بشه. پیش یه متخصص پوست رفتم. خیلی از نتیجه راضی‌ام. ماندگاری فیلر حدود 12 تا 18 ماه بود و بعد از اون نیاز به ترمیم داشتم."

تجربه 2: علی، 35 ساله
"برای صاف کردن نوک بینی‌ام فیلر زدم. پیش یه متخصص زیبایی رفتم. نتیجه بلافاصله قابل مشاهده بود و حدود 1 سال موندگار بود. بعد از اون یه بار دیگه رفتم برای ترمیم."

نکات مهم:
انتخاب پزشک متخصص:

هم متخصص پوست و هم متخصص زیبایی می‌تونن این کار رو انجام بدن، ولی حتماً باید تجربه و مهارت کافی داشته باشن.
ماندگاری:

فیلرهای بینی معمولاً بین 12 تا 18 ماه ماندگاری دارن، بسته به نوع فیلر و شرایط فردی.
مراقبت‌های بعد از تزریق:

از دست‌زدن و ماساژ بینی خودداری کن.
به توصیه‌های پزشک درباره مراقبت‌های بعد از تزریق دقیق عمل کن.
نتیجه‌گیری:
فیلر بینی می‌تونه به بهبود ظاهر بینی کمک کنه و نتایجش معمولاً بین 12 تا 18 ماه ماندگاری داره. انتخاب یه پزشک متخصص و با تجربه خیلی مهمه تا بهترین نتیجه رو بگیری

دوستدار شما ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .