یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم! اگه کسی اینجا تجربه فیلر بینی داره، لطفاً به اشتراک بذاره. بذار چند تجربه و اطلاعات کلی رو برات بگم:
تجربهها: تجربه 1: نرگس، 29 ساله "من فیلر بینی انجام دادم تا قوز کوچیکی که داشتم برطرف بشه. پیش یه متخصص پوست رفتم. خیلی از نتیجه راضیام. ماندگاری فیلر حدود 12 تا 18 ماه بود و بعد از اون نیاز به ترمیم داشتم."
تجربه 2: علی، 35 ساله "برای صاف کردن نوک بینیام فیلر زدم. پیش یه متخصص زیبایی رفتم. نتیجه بلافاصله قابل مشاهده بود و حدود 1 سال موندگار بود. بعد از اون یه بار دیگه رفتم برای ترمیم."
نکات مهم: انتخاب پزشک متخصص:
هم متخصص پوست و هم متخصص زیبایی میتونن این کار رو انجام بدن، ولی حتماً باید تجربه و مهارت کافی داشته باشن. ماندگاری:
فیلرهای بینی معمولاً بین 12 تا 18 ماه ماندگاری دارن، بسته به نوع فیلر و شرایط فردی. مراقبتهای بعد از تزریق:
از دستزدن و ماساژ بینی خودداری کن. به توصیههای پزشک درباره مراقبتهای بعد از تزریق دقیق عمل کن. نتیجهگیری: فیلر بینی میتونه به بهبود ظاهر بینی کمک کنه و نتایجش معمولاً بین 12 تا 18 ماه ماندگاری داره. انتخاب یه پزشک متخصص و با تجربه خیلی مهمه تا بهترین نتیجه رو بگیری
دوستدار شما ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .