2777
2789

• اهنگ انفرادی حمیید هیراد 

انفرادی شده سلول به سلول تنم 

خود من در خود من در خود من زندانیست

• اهنگ کودتا هیراد 

یکی میگه عاشقت باشم عاشقت باشم باشمو باشمو باشمو باشم 

یکی میگه با تو بد باشم سرد و تنها شم باشمو باشمو باشمو باشم

• اهنگ بی هوا مصطفی راغب 

بی هوا شدی عشق من آخه دلتنگیامو بی تو با کی بگم؟

هوای من مگه میشه بی تو دووم بیارم؟ 

انقد نگو دوست ندارم.. 

• اهنگ گفتم بمان هیراد 

گفته بودم که آرامشم میرود نقطه ی امن آسایشم میرود

گفتم تا بمانی من به تو گفتم تا بدانی

گفته بودم نرو خواهشا میشود پیش من باشی سازشم میشود.... 

• اهنگ تو را که دیدم راغب 

من از تمام دنیا شبی بریدم تورا که دیدم 

میان چشم مستت چه ها ندیدم تورا که دیدم

غم تورا همان شب که دل سپردم به جان خریدم.... 

• اهنگ همینه عشق راغب 

خیال میکردم عاشقت نمیشم اگه نگات کنم یکم 

یه روز تو خوابمم نمیدیدم واسه تو جونمم بدم 

دلم یکاری کرده با غرورم که مثل بچه هام تا از تو دورم....

• اهنگ ساحل هیراد 

سرما زده بارانی ام امشب 

من عاشق ویرانی ام امشب 

سرما زده طوفانی ام امشب 

در این جهان زندانی ام امشب

• اهنگ رگ خواب راغب 

فقط تویی باب دلمو 

بلدی رگ خواب دلمو

ما دوتا یکی شدیم با همو 

منو تو نداریم 

با افتخار فن پیج و طرفدار خواننده های هیراد و راغب 

#‍ هیراغبی 

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استاتر دوستان ختم دسته جمعی سوره یس هست به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج وبرآورده شدن حاجات همه ان شاءالله

چهل نفر، فقط همین امروز نفری یه بار

لطفا هرکس مایله سهیم بشه لایک کنه 

تانیمه شب هم فرصت هست بخونیم 

التماس دعا ان شاءالله همه حاجت روا بشیم

بی اعتمادم کن به همه دنیا این که با من باش

کنار من تنها کنار من تنها کنار من تنها

من از تبار غربتم از آرزوهای محال قصه ما تموم شده با یه علامت سوال

مال من باش رو زمین و بشیم آدم و هواش 

توکشور مصر و من هرم هاش:)

قلب منی همه هم و غم منی شونه تو خونه امه تنها نقطه امن منی 🥰

حامیمم خیلی خوبه گوش میدم

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

می‌دونی حالم این روزا بدتر از عکس آخه هر کی رسید دل ساده من رو شکست

جاده یک طرفه یادش بخیر ....

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

با من امشب زیر باران گریه کن گریه کن

یا از اول دل به رویایی نبند یا بر این رویای ویران گریه کن 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

با من امشب زیر باران گریه کن گریه کن یا از اول دل به رویایی نبند یا بر این رویای ویران گریه کن  ...

زار میزنم با این آهنگ😭😭😭😭😭

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃