2777
2789
عنوان

الان این بی بی چک یعنی چی؟

163 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

از بی بی چک ویور استفاده کردم! خط سی کاملا پررنگه،رنگ زمینه صورتی شده و خط تی از همون اول سفید شد! خرابه یا چی؟

یک ماهه لکه بینی به همراه ترشح و لخته دارم! ماهینگیم نامنظمه و نمیدونم موعدم چه زمانیه! ولی 6 اردیبهشت پریود شدم،از 23 اردیبهشت هم لکه بینیم شروع شده! یعنی از ده روز بعد از پاک شدن! شرایط دکتر رفتن هم فعلا ندارم

اگر اطلاعی دارید کمکم کنید

ضمنا، ماه قبل با آمپول پروژسترون پریود شدم! ممکنه لکه بینی ها بخاطر پروژسترون باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه آدمی که لکه بینی داره بارداره؟

هریلایف نصب کن تاریخ پریودیت رو بدونی

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
مگه آدمی که لکه بینی داره بارداره؟ هریلایف نصب کن تاریخ پریودیت رو بدونی

پریودم اصلا منظم نیست

میترسم خارج از رحمی باشه،ظاهرا توی خارج از رحمی لکه بینی داره

صد در صد؟ زیر دلم یه طرفش سفت شده! میترسم خارج از رحمی باشه

چرا دکتر نمیری در ضمن پیاز درمانی شنیدم‌پریود رو منظم میکنه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

هرموقع تونستی برو دکتر احتمالا برات یه هیستروسکوپی تشخیصی انجام بده تا علت لکه بینی مشخص بشه  ...

خارج از رحمی ممکنه باشه؟

در حال حاضر منفیه ولی خب ممکنه دیر باردار شده باشی و نشون نده مخصوصا اگر تنبلی تخمدان داری&nbs ...

بعیده،چون کلا سه روز اقدام داشتم که اونم 15،16،17 اردیبهشت بود

پریودم اصلا منظم نیست میترسم خارج از رحمی باشه،ظاهرا توی خارج از رحمی لکه بینی داره

تو دکتر ساینا وقت بگیر و تلفنی ویزیت شو گلم

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺