2777
2789
عنوان

۶ ماه بعد عمل بینی 🤦‍♀️😐

1251 بازدید | 12 پست

۶ماه عمل کردم بینیمو سطح بینیم از پیشونی تا نوک بینیم خیلی نرمه مثل خمیره دستم میزارم روش میره داخل برمیدارم مثل اولش میشه 

به طور عادی خیلی بینیم سافو طبیعیه دستم میزارم میره تو قوس دار و قشنگ میشه 

اون قسمت ورمه ؟؟؟؟میره تو یا همونجوری میمونه ؟؟؟؟ کسی هست عمل کرده باشه بینیش اینجوری باشه بعد یکی دو سال؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینیتون ورمش سفته یا نرم ؟؟؟؟

واسه من بالاش سفته ولی نوکش قلبمبس و چون قبلا گوشتی بوده  دکترم گفت دیرتر میره 

دوستمم بینیش استخونیه بار اول که عمل کرد بعد از 6 ماه کل ورمش رفت و قوسش مشخص شد ولی بعدش ضربه خورد و مجبور شد ترمیمی عمل کنه تا 1 سال انقدر ورمش زیاد بود که من واقعا دلم براش سوخت اونم دست میزد میرفت داخل... الان دو سال و نیمه قشنگ ورمش خوابیده... حالا دوست من اصلا استرس نداشت و میگفت ترمیمی و اونایی که دماغشون گوشتی بوده ورمش دیر میره و واقعا هم همون شد

واسه من بالاش سفته ولی نوکش قلبمبس و چون قبلا گوشتی بوده  دکترم گفت دیرتر میره  دوستمم بی ...

منم دفه دوم عمل کردم منم اول خیلی قشنگ بود فقط باردار شدم کج شد مجبور شدم دوباره عمل کنم منم عمل اولم قوس داشت فوق العاده بود اما الان خیلی طبیعیو بده امید دارم قسمتایی ک نرمه بره تو دوباره قوس دار بشه 

شما دوستتون بعد عمل دومش تا چند وقت بینیش ساف بود ؟؟؟ الان کاملا قوس داره؟؟؟

منم دفه دوم عمل کردم منم اول خیلی قشنگ بود فقط باردار شدم کج شد مجبور شدم دوباره عمل کنم منم عمل اول ...

دوست دوران دبیرستانمه... من بعد از ازدواجم رفتم یه شهر دیگه دیر به دیر میبینمش.. والا عمل دومش بعد از یه سال دیدمش اصلا حالم خراب شد گفتم چقدر بد شد نه که بگو همش ورمه و چون ترمیمی بود ورمش خیلی دیر میره... ولی بعدش بعد از دو سال که رفتم شهر مامانمینا دیدمش عالی شده بودااااا من فک کردم واسه سومین بار عمل کرده ولی گفت همش ورم بوده و تازه چند ماهه رفته... صبور باش

منم دفه دوم عمل کردم منم اول خیلی قشنگ بود فقط باردار شدم کج شد مجبور شدم دوباره عمل کنم منم عمل اول ...

شنا چیزی راجب کورتن نمیدونین؟ من الان ده روزه کورتن زدم عین سنگ سفت شده و گنده😢

شنا چیزی راجب کورتن نمیدونین؟ من الان ده روزه کورتن زدم عین سنگ سفت شده و گنده😢

گنه عزیزم اصلا کورتون نزدم تا حالا 

ولی من با حرفاتون خیلی دلگرم شدم خدا خیرتون بده ک توضیح دادبن واسم نگران نباش به خاطر قلب مهربونت قطعا بینیت قشنگ میشه😍

گنه عزیزم اصلا کورتون نزدم تا حالا  ولی من با حرفاتون خیلی دلگرم شدم خدا خیرتون بده ک توضیح دا ...

اصلا نگران نباش چون من خودمم از اونایی هستم که خیلی حساسم.. من اصلا نمیدونستم بعد از عمل این همه تنش و استرس به وجود میاد و واقعا اونایی کع صبرشون کمه اصلا نباید عمل کنن.... ولی این دوستم که ترمیمی بود خیلی روحیه ی بالایی داره اصلا خودش استرس نداشت گفت میدونم که ترمیمیا دوره ی نقاهتشون خیلی بیشتره... روزی که من میخواستم چسبو بزارم کنار همین دوستم بهم زنگ زد گفت یه وقت نترسیا بعد از چسب دماغت دوباره ورم میکنه و دو ماه طول میکشه تا ورمش بره.. میگفت یه وقت از بقیه نظر نخواهیا روحیت بریزه بهم گفت من تجربه دارم و اینا طبیعیه... همونجوری هم شد من چسبو که برداشتم به شدت ورم کرد هر چقدرم دوستم دلداریم میداد فایده نداشت میگفتم دوباره دماغم مث قبل عمل شده.. اصلا دراز شده بود😐ولی به مرور قشنگ دو ماه طول کشید که اون ورمه رفت.... 

الانم که کورتن زدم ورم کرده چقدر این دوستم گفت نزن بزار ورمش خود به خود بخوابه

اصلا نگران نباش چون من خودمم از اونایی هستم که خیلی حساسم.. من اصلا نمیدونستم بعد از عمل این همه تنش ...

اره تاثییر نداره دلداری کسی وقتی صبور نباشی ولی شما دیگ تحمل کنین حالا ک زدین دیگه کار از کار گذشته بزارین ب مرور قطعا قشنگ میشه