2777
2789

من افتادگی پلک دارم مخصوصا ک یکی بیشتر از اون یکیه 

برا سوم تیر وقت بلفارو گرفتم و خیلی منتظرم ببینم قیافم چطور عوض میشه🤩🤩

چون اکثرا دیدم بلفارو عمل جوانسازی هست و تغییرات قابل توجهی داره🤩🤩

کسی بلفارو انجام داده؟؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالتونه؟؟؟منم میخوام انجام بدم شما بیشتر به چه دلیلی میخواین انجام بدین؟؟

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
پیش پیش مبارک...چقدره هزینش؟؟

۱۵تومن

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
چند سالتونه؟

۲۵

ولی خب افتادگی پلک ربطی ب سن نداره ولی شدیدا چهره رو سن بالا نشون میده

چندسالتونه؟؟؟منم میخوام انجام بدم شما بیشتر به چه دلیلی میخواین انجام بدین؟؟

بیشتر دلیل زیبایی ولی یکی از پلکام افتادگیش بیشتره و حس خستگی ب چشمام میته

دوست مامانم بلفا انجام داده

حتما برو پیش ی دکتری که ظریف بخیه بزنه

ی دکترتوشهرماست واسه جراحی سانترال لب برعکس دکترای دیگ جوری ظریف بخیه میزنه وجای بخیه ها نمینمونه ک هیچکی نمیفهمه سانترال جراحی کردی

همچین دکتر بینقصیو پیداکن

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

یه بنده خدایی انجام داد چشاش باز نمیشد بعد دوران نقاهتم ما تغییری ازش ندیدیم کلن زیاد گول عکسای فتوش ...

ایشالا ک عملم با موفق پیش میره ب امید خدا🤩

از بابت هزینه هم تو شهر ما ۵ تومنه☺

چ خوب کدوم شهر؟ بیهوشی یا بی حسی؟