2777
2789
عنوان

برای شمام اتفاق افتاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 40 پست
نه پیش نیومده فقط شاید گاهی اول مهمونی سرد باشه یک طرف بعد به طریقی یخ بشکنه و گرمتر بشه 

بله این هم هست خود من وقتی کسی میاد خونمون که اولین باره میبینمش یا خیلی باهاشون رفت و آمد نداریم اول ی جوری هستم اما از اونجایی که زود با همه گرم میگیرموبه قول شما زود یخم آب میشه ساید فقط 5 مین اول اینطوری باشم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم وقتی سر زده بری یا اینکه زنگ بزنی خودت رو به قول معروف دعوت کنی که داریم میایم خونتنون اینطوری ...

ن حس میکنم با خودش گفته سبک سره زود زود میاد

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
ن اصلا خسته نبود

شاید قبلش بحثی بوده..‌ ب هر حال ادما با هدیه خووشحال میشن..‌کسی بشما هدیه بده لبت خندان نمیشه؟ب هر حال مثبت فکر کن ... انشاله ب زور دعوت نکرده😗

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
شاید قبلش بحثی بوده..‌ ب هر حال ادما با هدیه خووشحال میشن..‌کسی بشما هدیه بده لبت خندان نمیشه؟ب هر ح ...

نمیدونم 

ولی تصمیم گرفتم دیگه خونش نرم

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
فامیل نزدیکتون هستن؟ 

ن

دوست شوهرم 

ن دوست شوهرم 

به قول دوستمون هیچکس از کادو بدش نمیاد شاید اون شخص کلا آدم ساکت و سردی هستش اما کادو واقعا خوشحالش میکنه خود من مادربزرگم هر موقع میاد خونه مون برام یا خوراکی میخره یا وسایل فانتزی اما من واسه همون هم ذوق میکنم. 

اما اینکه فکر میکنید گفته سبک سره و زود به زود میاد ی مدت خونه شون نرید بنظرم و شما اونهارو دعوت کنید یا اینکه ی مدت کلا رفت و آمد نداشته باید که از این فکر ها نکنند. 

البته این نطر شخصی منه هر طور خودتون صلاح میدونید

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

به قول دوستمون هیچکس از کادو بدش نمیاد شاید اون شخص کلا آدم ساکت و سردی هستش اما کادو واقعا خوشحالش ...

تصمیم دارم هیچ وقت نرم دیگه 

ولی اونا اومدن گرم رفتار کنم

تصمیم دارم هیچ وقت نرم دیگه  ولی اونا اومدن گرم رفتار کنم

بنظر من اینطوری هم پررو میشن حالا نمیدونم بچه دارید یا نه اما حالا بر فرض مثال داشته باشید یا در آینده که بالاخره بچه دار میشید و ممکنه این رفت و آمد ها ادامه پیدا کنه و ی زمان اگه درس داشته باشه و سرش شلوغ باشه اونها یهو بیان خب خیلی بهش فشار میاد چون مامان من سعی میکنه با اینطور آدم ها رفت و آمد نکنه از اینکه همش مهمان بیاد هم خوشش نمیاد اما حرمتشون رو داره و من از این رفت و آمد های اونها که بیشتر از ما میان خونمون و ما کمتر میریم خونشون حیلی اذیت میشم و بدتر از اون اینکه همش موقع مدارس و امتحانات به سرشون میزنه بیان انگار تابستون رو ازشون گرفتن😐

یا اصلا خودتون و همسرتون بالاخره ممکنه ی کار مهمی داشته باشید و اونها بخوان بیان و روتون نشه بگید نه

بنظر من اینطوری هم پررو میشن حالا نمیدونم بچه دارید یا نه اما حالا بر فرض مثال داشته باشید یا در آین ...

ن باباروم میشه ی بهانه میارم

ولی فکر نکنم زیاد بیان