2777
2789

سلام دوستای گلم عصرتون بخیر باشه❤️

من چند سال پیش ازدواج کردم و رفتم شهر دیگه و بعد از یکسال بدلایلی طلاق گرفتم و دیدم واقعا ارزش نداره بخاطر یه همچین زندگی دور از خانواده و تو غربت باشم

اومدم شهر خودمون و الان دارم ادامه تحصیل میدم و کار میکنم

خواستگار هم میاد اما وقتی میفهمن یبار ازدواج کردم میرن و پشت سرشونم نگا نمیکنن

این جریانو که طلاق گرفتم و علتش رو به هم دانشگاهیم گفتم و دیروز بهم پیام داد که تو رو به خانوادم تعریف کردم و اگه اجازه بدین بیاییم خاستگاری داداشم

حالا به گفته ی دوستم برادرش اهل کاره و سالمه و خوش اخلاقه و... در کل من از شرایطش خوشم اومد 

اما با اینکه خانوادش تو شهر خودمونن اما خوده پسره شهر دیگه هست ینی کار و زندگیش جای دیگس و فکر نکنم حالا حالا ها بیاد شهر خودمون

من دودلم از یور شرایطش خوبه و منم قصد ازدواج دارم و میترسم کیس خوب پیدا نشه از یور اصلا غربت رو دوس ندارم از الان فکر میکنم حالم بد میشه هم بخاطر دوری از شهر و خانوادم هم بخاطر اینکه همسر سابقم تو غربت اصلا کنارم نبود 😑

دوستم میگه همه مثل هم نمیشن از دور بودن راه نترس همش ۵ ساعت راهه و تند تند میای دیدن خانوادت 

حالا قراره امروز به دوستم جواب بدم 

میشه راهنماییم کنین شما بودین چیکار میکردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول با پسره اشنا شو اگ دیدی ارزشش رو داره اوکی بده

حالا ۵ ساعت چیزی نیست ک

وقتی قصدت ازدواجه خب موقعیت پیش اومده

همه تکمیل نیستن ک

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

ببین عزیزم یه بار تجربه راه دور داشتی 

به نظرم دوباره امتحان نکن 

که اگه بد در بیاد واویلاست 

هر چقدر هم آدم خوبی باشه بعد یه مدت دیگه زود به زود نمیارتت پیش خانوادت 

باهاش اشنا شو 

در طی اشنایی در مورد رفتارهای طرفت ریز بین باش اگر مورد خوبی باشه دوری راه و … قابل چشم پوشی هست شاید در همون اولین بار که دیدیش اصن خوشت نیومد

خب اینقد زود پیش نرو با خودش حرف بزن یه مدت از اخلاق رفتار هم عقاید همه چی مطمئن شدی بعد جواب بده خب منم باشم بد برادرمو نمیگم راجب خودتو احساست به خانوادتم بگو انشاالله همه چی اوکی شه ❤چندسالته؟